AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Seda Sayan Gecenin Ucu Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Seda Sayan Gecenin Ucu Şarkısı
Seda Sayan Gecenin Ucu Sozleri
Gecenin Ucu
Seda Sayan:
Ben seni gozumde fazla buyutmuşum
Aşkımı yanlış yurekle boluşmuşum
Elinden tutmuşum yalnızlığımın
Bilmeden senin yanında yurutmuşum
Senin yolun yalandan oteye gitmiyor
Benim butun yollarım sana cıkarken
Sevinme bu hikaye burda bitmiyor
Gozumden yaş yerine aşkın duşerken
Gecenin ucunde sabahın korunde
Benim yerime resmimi opunce
Aynaya bakıp da gerceği gorunce
Ben ne yaptım diye beni arama
Suat Aydoğan:
Ben seni gozumde fazla buyutmuşum
Aşkımı yanlış yurekle boluşmuşum
Elinden tutmuşum yalnızlığımın
Bilmeden senin yanında yurutmuşum
Seda Sayan:
Senin yolun yalandan oteye gitmiyor
Benim butun yollarım sana cıkarken
Sevinme bu hikaye burada bitmiyor
Gozumden yaş yerine aşkın duşerken
Seda Sayan Suat Aydoğan:
Gecenin ucunde sabahın korunde
Benim yerime resmimi opunce
Aynaya bakıp da gerceği gorunce
Ben ne yaptım diye beni arama

"Seda Sayan Gecenin Ucu" şarkısının sözleri çok duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkıda aşkın karmaşıklığı ve hüzün dolu bir aşk hikayesi anlatılıyor. Sözlerde geçen duygular ve ifadeler dinleyicilere dokunabilecek cinsten. Seda Sayan ve Suat Aydoğan'ın ses uyumuyla da şarkı çok etkileyici bir hal alıyor.

Aşkın yanlış yürekle buluştuğu, yalnızlığın elinden tutulduğu ve duyguların karmaşık bir şekilde yaşandığı anlatılıyor. Şarkının dili oldukça yalın ve samimi; insana dokunan, hüzünlendiren bir derinliği var. Gecenin sonunda sabahın köründe gerçeklerle yüzleşme ve hayal kırıklıklarıyla baş etme teması da şarkıda belirgin bir şekilde işlenmiş.

Bu tür şarkıların insanın iç dünyasına dokunması ve duyguları daha derinden hissettirmesi her zaman dikkat çekici olmuştur. Sözlerle müziğin bir araya gelerek dinleyicide farklı duygular uyandırması, şarkının etkileyiciliğini artırıyor. Seda Sayan ve Suat Aydoğan'ın bu şarkıda bir araya gelerek ortaya koydukları performans da dinleyicileri derinden etkileyecek türden.

"Gecenin Ucu" şarkısı, romantik aşk hikayelerine ilgi duyan ve duygusal şarkıları seven dinleyiciler için oldukça etkileyici ve akılda kalıcı bir yapıya sahip. Bu tarz şarkılar dinleyicilere duygusal anlamda eşlik ederek, hislerini ve düşüncelerini paylaşmalarına olanak sağlar.