Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Second Life ne zaman kuruldu?

Editör

Yeni Üye

Second Life ne zaman kuruldu?​

Second Life, Linden Research firması tarafından 2003 yılında hizmete sokulmuş, internet tabanlı sanal dünyadır.

Second Life Viewer nedir?​

Second Life içerisindeki zengin 3B içeriğin keyfini çıkarmak için, Windows ve Mac OS üzerinde çalışan bir uygulama olan Second Life Viewer programını indirmeniz ve yüklemeniz gerekiyor. Çoğu web tarayıcı yükleyiciyi otomatik olarak indirir; bu gerçekleşmezse Second Life’ı İndir ve Yükle düğmesine tıklayın.
Fuzulev kaç yıldır var?​
Fuzulev ilk defa 1992 yılında otomotiv sektöründen başlayarak faaliyete geçmiştir. Kısa bir süre içerisinde Çekilişli Ev ve Otomobil Kampanyası organizasyonlarında yer alan firmaların arasında kendine sağlam bir yer bulan Fuzulev, sektörde genişleyerek farklı alanlara da yelken açarak hizmet skalasını genişletmiştir.

Second Life ücretsiz mi?​

Second Life ücretsiz mi?
eger premium uye olmak isterseniz aylik 10$ odemeniz gerekiyor.

Second Life ne yapilir?​

Second Life ne yapilir?
Kullanıcılarını sanal bir hayatı sınırsızca yaşamanızı sağlayan bir oyun içeriği ile karşılamakta. Açık kaynaklı bir dünya olması sayesinde platform içinde yazılımlarınızı geliştirmenizi, kendi tasarımlarınızı ( kıyafet , ev , araç , eşya vs ) koymanızı yaratmanızı sağlayan sınırsız bir eğlence second life.

Fuzul Yapı kaç yılında kuruldu?​

Fuzul Yapı, 1992 yılında Fuzul Otomotiv olarak kurulan Fuzul Şirketler Grubu’nun 2000 yılında inşaat sektörüne adım atması ve markalı konut üretimine başlamasıyla ortaya çıkmıştır.

FuzulEv in sahibi kim?​

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, 1989 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. Akbal, 1992 yılında kardeşleriyle birlikte Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.’yi kurdu.
Second Life Marketplace nedir?​
Milyonlarca sanal moda ürünü, ev dekorasyonu ve daha fazla sanal eşya için Second Life Marketplace’te alışverişe çık. Tilia tarafından desteklenen sanal bir ekonomide gerçek kar elde etmek için kendi kreasyonlarını yarat ve satışa çıkar.

Eyüp Akbal kimdir?​

Eyüp Akbal kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp AKBAL, 3 Mart 1966 tarihinde Konya’da doğdu. İstanbul Vefa Lisesi’ndeki lise eğitiminin ardından, Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde lisans eğitimini 1989 yılında tamamladı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi’nde İşletme İktisadı bölümünden de lisans derecesini aldı.

Fuzulev in sahibi kim?​

Fuzulev in sahibi kim?
Fuzul Yapı Eyüp Akbal kimdir Haberi Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, 1989 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. Akbal, 1992 yılında kardeşleriyle birlikte Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.’yi kurdu.

Eyüp Akbal kim nereli?​

FuzulEv yasal mı?​

Yasal düzenleme ile Devlet kontrolüne intibak sağlamak için Nisan ayında BDDK’ya başvuru yapan 35 şirketten yeterliliği sağlayan şirketler arasında FuzulEv de yer aldı
Eyüp Akbal hangi partiden?​
Türkiye’nin en yaygın ve aktif iş örgütlerinden biri olan MÜSİAD’ı temsilen IDSB- İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nde ve TGTV -Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Fuzulün sahibi kimdir?​

Fuzulün sahibi kimdir?

Fuzul Grup Eyüp Akbal nereli?​

Fuzul Grup Eyüp Akbal nereli?
FuzulEV Eyüp AKBAL, 3 Mart 1966 tarihinde Konya’da doğdu. İstanbul Vefa Lisesi’ndeki lise eğitiminin ardından, Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde lisans eğitimini 1989 yılında tamamladı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi’nde İşletme İktisadı bölümünden de lisans derecesini aldı.

Second Life, Linden Research firması tarafından 2003 yılında hizmete sokulan bir internet tabanlı sanal dünyadır. Kullanıcıların sınırsız bir sanal hayat yaşamasına olanak tanımaktadır. Platform açık kaynaklı olup, kullanıcılara kendi yazılımlarını geliştirebilmelerine ve tasarımlarını (kıyafet, ev, araç, eşya vb.) oluşturabilmelerine imkan sağlar. Second Life Viewer adlı uygulamayı indirerek 3 boyutlu içerikleri deneyimleyebilirsiniz. Second Life ücretsiz olarak kullanılabilir ancak premium üyelik istenirse aylık 10$ ödeme gerekmektedir.

Fuzulev, ilk olarak 1992 yılında otomotiv sektöründe faaliyete başlamış ve daha sonra çeşitli organizasyonlarda yer alarak genişlemiştir. Fuzul Yapı ise, Fuzul Şirketler Grubu'nun inşaat sektörüne adım atmasıyla 2000 yılında kurulmuştur. Fuzul Yapı'nın sahibi Fuzul Şirketler Grubu'dur.

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olup, Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kardeşleriyle birlikte 1992 yılında kurmuştur. Eyüp Akbal, Türkiye'nin önemli iş örgütlerinden biri olan MÜSİAD'ı temsil eden IDSB ve TGTV'de Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

FuzulEv, yasal düzenlemeler kapsamında BDDK'ya başvuruda bulunarak devlet kontrolüne tabi olmuştur. Eyüp Akbal'ın siyasi görüşü ile ilgili kesin bir bilgiye ulaşamadım, ancak iş dünyasında aktif bir rol oynadığı bilinmektedir.

Geri