Sebzeli Yumuşacık Pankek (+8) (Blw'ye Uygun) Tanımı İçin Materyaller
1 adet havuç
1 adet kabak
3-4 kısım maydanoz
2 yemek kaşığı tam buğday unu
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı ucuyla karbonat
Yarım çay bardağı su
Tava için az zeytinyağı
Sebzeli Yumuşacık Pankek (+8) (Blw'ye Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle kabak ve havucu soyup rendenin küçük kısmında rendeliyoruz.
Bir tencerede su ile kavurarak yumuşamasını sağlıyoruz.
Sebzeler hazır olunca bir kaba alıyoruz.
Maydanozu küçük küçük doğrayıp sebzelerin üzerine koyuyoruz zeytinyağı hariç başka materyalleri de ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Tavaya çok az zeytinyağı damlatıp yaydırıyoruz.
Karışımımızdan 1’er yemek kaşığı alarak tavaya koyuyoruz yavaşça yayıp formunu düzeltiyoruz.
Artlı önlü pişiriyoruz ve tabağa alıyoruz. Afiyet bal şeker olsun bebişlere .
Sebzeli Yumuşacık Pankek (+8) (Blw'ye Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet havuç
1 adet kabak
3-4 kısım maydanoz
2 yemek kaşığı tam buğday unu
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı ucuyla karbonat
Yarım çay bardağı su
Tava için az zeytinyağı
Sebzeli Yumuşacık Pankek (+8) (Blw'ye Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle kabak ve havucu soyup rendenin küçük kısmında rendeliyoruz.
Bir tencerede su ile kavurarak yumuşamasını sağlıyoruz.
Sebzeler hazır olunca bir kaba alıyoruz.
Maydanozu küçük küçük doğrayıp sebzelerin üzerine koyuyoruz zeytinyağı hariç başka materyalleri de ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Tavaya çok az zeytinyağı damlatıp yaydırıyoruz.
Karışımımızdan 1’er yemek kaşığı alarak tavaya koyuyoruz yavaşça yayıp formunu düzeltiyoruz.
Artlı önlü pişiriyoruz ve tabağa alıyoruz. Afiyet bal şeker olsun bebişlere .
Sebzeli Yumuşacık Pankek (+8) (Blw'ye Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı