AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sebzeli taze fasulye nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Sebzeli taze fasulye nasıl yapılır?​

Sebzeli Taze Fasulye Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
- Bütün malzemeleri küp küp doğrayıp, yıkayıp büyükçe bir tencereye koyuyoruz.
- aze fasulyeyi de yemeklik yani ortadan kırıp tencereye koyuyoruz.
- Üzerine salçasını ve baharatlarını (tuz, karabiber, pul biber)ekleyip ellerimizle harmanlıyoruz.

Ayşe fasulye nasıl yapılır?​

Yağın üzerine 1 adet orta boy ince ince doğranmış soğan ekleyip, 1 dakika kavurun. Ardından fasulyeleri ekleyip, 2-3 dakika kadar kavurun. Daha sonra taze fasulyelerin üzerine 1 su bardağı kadar sıcak su ekleyin. Damak tadınıza göre tuz ve 2-3 adet kesme şeker koyup, 1-2 kere karıştırın.
Taze yeşil fasulye yemeği nasıl yapılır?
Kavrulan fasulyeleri kabuğu soyulmuş domatesleri ve salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin. Daha sonra bir iki su bardağı kadar sıcak su ilave edin. Tuzunu, baharatlarını (isteğe göre baharat kullanabilirsiniz) ekleyerek pişmeye bırakın. Kısık ateşte fasulyeler yumuşayana kadar kapağı kapalı bir şekilde pişirin.

En lezzetli taze fasulye nasıl yapılır?​

Taze Fasulye Yemeği (Çok Lezzetli) Tarifi Nasıl Yapılır?
- Fasulyeler temizlenip kırılır.
- Tencereye sıvı yağ alınır ve yemeklik doğranan kuru soğan kavrulur.
- Sonra domates soyulup doğranır.
- Sarımsak doğranır ve eklenir beş dakika kavrulur.
- Ardından patates yemeklik doğranıp eklenir.

En lezzetli taze fasulye yemeği nasıl yapılır?​

Oktay Usta’dan taze fasulye nasıl yapılır?
Bir tencereye zeytinyağını alarak kızdırın. Soğanları ve sarımsakları hafifçe kavurun. Daha sonra taze fasulyeleri içerisine ekleyerek kavurun. En son domates rendesi, toz şeker ve tuzu ilave edin.
Ocağı yakıp bir tencerede sıvı yağ ve soğanı kavuruyoruz. Salçayı ekleyip sivri biber ile birlikte kavurmaya devam ediyoruz. Fasulyeleri ardından domatesleri atıp 1-2 dk özdeşmelerini bekliyoruz. Üzerine su ekleyip fasulyeler pişene kadar tencerenin kapağı kapalı pişiriyoruz.
Soğanları ve sarımsakları hafifçe kavurun. Daha sonra taze fasulyeleri içerisine ekleyerek kavurun. En son domates rendesi, toz şeker ve tuzu ilave edin. Biraz sıcak su koyun. 1 su bardağından az olsun.
En kolay taze fasulye nasıl yapılır?
Soğanı tencereye alın. Tuz, şeker ve zeytinyağı ilave ederek pembeleşene kadar kavurun. Fasulyeleri ekleyin, 5-10 dakika fasulyelerin rengi değişene kadar kavurmaya devam edin. Domatesleri ve sıcak suyu ekleyerek ağır ateşte, yaklaşık 20 dakika fasulyeler yumuşayana ve suyunu çekene kadar pişirin.
 
Geri
Üst