AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sebzeli Pirinç Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Sebzeli Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
570 gram garnitür
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı tuz
1 su bardağı tavuk suyu yada bulyon
2 su bardağı sıcak su
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı karabiber

Sebzeli Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce tereyağ sıvı yağı eritip pirinçleri kavuruyoruz.
Sonra tuzumuzu ek edip birazdaha kavuruyoruz.
Sonra garnitürümüzü ekliyoruz.
Bir karıştırıp suyunu ekliyoruz suyu çekilince altını kapatıp demlemeye bırakıyoruz.
Demlemeye bırakırken üzerine karabiber serpiştiriyoruz. Sarmalayıp 15 dakika dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.
Sebzeli Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst