AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sebzeli Mantar Sote

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Sebzeli Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler
500 gr mantar
500 gr tavuk göğüs
2 diş sarımsak
2 adet soğan
1 adet kapya biber
1 adet yeşil biber
2 adet patates
1 su bardağı su
Yarım yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Sebzeli Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle mantarı doğrayın ve yıkayıp süzdürün.
Ardından yağı tencereye alın yeterlice ısınsın.
Mantarı kızgın yağa ek edin, suyunu çekene dek orta ara karıştırarak soteleyin..
Ardından soğan sarımsak biber ek edin.
Biraz öldükten sonra salça ek edin küp küp doğradığımız tavuk göğüsü ek edinç
Biraz soteleyip suyunu ek edin.
Tuzu ekleyin ,pişmeye bırakın .
Patates yumuşayıncaya kadar pişsin afiyet olsun.
Sebzeli Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst