- Konu Yazar
- #1
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
1 parçalanmış tavuk
2 adet patates
2 adet havuç
8 adet arpacık soğan
6 yada 7 adet sarımsak
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
İsteğe bağlı tuz
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce parçalanmış tavuğumuzu yıkayıp fırın tepsisine alalım.
Sonra havuç, patates ve öbür materyalleri soyup doğrayalım.
Hepsini tepside buluşturup baharatları ek edelim.
Sonra yağlı kağıdı ıslayıp üzerine kapatalım.
200 derece fırında suyu çekilene kadar pişirelim.
Sonra kağıdı üzerinden alıp güzelce kızartalım afiyet olsun.
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 parçalanmış tavuk
2 adet patates
2 adet havuç
8 adet arpacık soğan
6 yada 7 adet sarımsak
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
İsteğe bağlı tuz
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce parçalanmış tavuğumuzu yıkayıp fırın tepsisine alalım.
Sonra havuç, patates ve öbür materyalleri soyup doğrayalım.
Hepsini tepside buluşturup baharatları ek edelim.
Sonra yağlı kağıdı ıslayıp üzerine kapatalım.
200 derece fırında suyu çekilene kadar pişirelim.
Sonra kağıdı üzerinden alıp güzelce kızartalım afiyet olsun.
Sebzeli Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı