AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sebzeli Bulgur Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller
1,5 su bardağı bulgur (200 ml bardak kullanıldı )
1 tane domates (Dilerseniz kullanmayabilirsiniz )
2-3 tane yeşil biber
1 tane soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
Yağ
Tuz
3 su bardağı su (Pişirmek için )

Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğan-biber- domates- küp küp doğranır. Tenceremize soğan ve biberimiz ekleyip kavurulur.
Üzerine domatesi ekleyip, biraz daha kavurduktan sonra salça eklenir .
Sebzeler ve salça bir iki karışımdan sonra üzerine 1. 5 su bardağı bulgur eklenir karıştırıldıktan sonra 3 su bardağı suyumuz eklenir (Soğuk su kullandım daha canlı oluyor)
En son tuz eklendikten sonra kapağı kapatılır, pişmeye bırakılır. Deneyenlere afiyet olsun.
Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst