Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 büyük uzunluk kabak
2 orta uzunluk patates
1 büyük uzunluk havuç
1 orta uzunluk soğan
Kimyon
Tuz
3.5 – 4 su bardağı su
Et bulyon
Zeytinyağı
Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları küçük küçük doğrayalım.
3, 5 su bardağı suda haşlayalım.
İçine tuz, bulyon ve biraz zeytinyağı ekleyelim.
Sebzeler pişince blenderdan geçirip suyu az ise biraz daha ekleyip bir taşım kaynatalım.
Son olarak kimyonunu ekleyelim ve karıştıralım. Afiyet olsun.
Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 büyük uzunluk kabak
2 orta uzunluk patates
1 büyük uzunluk havuç
1 orta uzunluk soğan
Kimyon
Tuz
3.5 – 4 su bardağı su
Et bulyon
Zeytinyağı
Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları küçük küçük doğrayalım.
3, 5 su bardağı suda haşlayalım.
İçine tuz, bulyon ve biraz zeytinyağı ekleyelim.
Sebzeler pişince blenderdan geçirip suyu az ise biraz daha ekleyip bir taşım kaynatalım.
Son olarak kimyonunu ekleyelim ve karıştıralım. Afiyet olsun.
Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı