Sebze Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 büyük uzunluk kabak
2 orta uzunluk patates
1 büyük uzunluk havuç
1 orta uzunluk soğan
Kimyon
Tuz
3.5 – 4 su bardağı su
Et bulyon
Zeytinyağı

Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm zerzevatları küçük küçük doğrayalım.
3, 5 su bardağı suda haşlayalım.
İçine tuz, bulyon ve biraz zeytinyağı ekleyelim.
Sebzeler pişince blenderdan geçirip suyu az ise biraz daha ekleyip bir taşım kaynatalım.
Son olarak kimyonunu ekleyelim ve karıştıralım. Afiyet olsun.
Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst