AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

SD karttan silinen fotolar nasil geri getirilir?

Editör

Yeni Üye

SD karttan silinen fotolar nasıl geri getirilir?​

Android Telefonda Silinen Dosyalar Nasıl Kurtarılır?
- Adım. Uygulamayı çalıştırın ve START SCAN butonuna basarak kurtarmak istediğiniz dosya formatını seçin.
- Adım. Taramadan sonra silinen dosyalar ekranda gözükecektir.
- 3. Adım. Settings’e tıklayın.
- Adım. Tarama sonrası gözüken dosyaları seçin ve Recover’a basın.

SD kartın içindekileri nasıl görebilirim?​

Cihazınız üzerinden hafıza kartı içeriği olarak bellek kontrolü yapabilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve Ayarlar > Telefon depolama alanı > Hafıza kartınıza ait bilgileri kontrol etmek için, SD kart öğesine dokunun.

SD kartı biçimlendirme nasıl geri alınır?​

SD kartı biçimlendirme nasıl geri alınır?
Detaylı Adımlar: EaseUS Data Recovery Wizard ile Biçimlendirilen SD Karttan Veri Kurtarma
- Adım 1: SD kartı PC’ye takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.

SD kart hatası nasıl düzeltilir?​

SD kart hatası nasıl düzeltilir?
Android cihazda SD kart hasarlı veya SD kart yok hata uyarısı
- Kart üzerindeki tüm verilerin yedeğini oluşturunuz.
- Bilgisayar kullanarak kartı biçimlendirin.
- Kartı Androıid cihazına geri takınız.
- Kart tespit edilmiyorsa, kartı Android cihazda biçimlendirin.
- Kartı bilgisayara takınız ve verileri geri yükleyiniz.

SD kart erişimine nasıl izin verilir?​

Dosyaları SD kartınıza kaydetme
- Android cihazınızda Google Files uygulamasını açın. Depolama alanınızı nasıl görüntüleyeceğinizi öğrenin.
- Sol üstte Diğer Ayarlar’a. dokunun.
- SD karta kaydet’i açın.
- İzinlerin onaylanmasını talep eden bir istem görürsünüz. İzin ver’e dokunun.

SD kartı biçimlendirmek ne demek?​

“SD Kart Biçimlendirme” Nedir Genel olarak konuşmak gerekirse, “SD kartı biçimlendirmek” içerisindeki tüm mevcut verileri yok etmek, SD karta yeni bir dosya sistemi atamak ve depolama aygıtını verileri saklamaya hazır hale getirmek anlamına gelir.

SD kart nasil kurtarma?​

SD kart nasil kurtarma?
SD kart kurtarma işlemleri:
- Adım #1: Buradan Disk Drill SD kart kurtarma yazılımını bilgisayarınıza indirin,
- Adım #2: Size en uygun SD kart kurtarma yöntemini seçin,
- Adım #3: Kayıp veri tarama işlemini başlatın,
- Adım #4: Kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin,
- Adım #5: Kurtardığınız dosyaları farklı bir klasöre kaydedin,

Telefonda SD kart olup olmadığı nasıl anlaşılır?​

Telefonda SD kart olup olmadığı nasıl anlaşılır?
MicroSD kartınızın orijinal olup olmadığını kontrol etmek için kolay bir yol var. Bir Android telefonunuz veya tabletiniz varsa, Play Store’a gidin ve SD Insight’ı indirin (sağda resim). Cihazınıza yüklenen microSD kartı ile ilgili ayrıntıları listeleyen ücretsiz bir uygulamadır.

SD kart biçimlendirme nasıl yapılır?​

Android cihaz kullanarak Hafıza Kartı veya Flaş Bellek…
- Cihazınızdaki Ayarlar menüsüne giriniz.
- Depolama menüsüne giriniz.
- SD™ kartı biçimlendir veya USB OTG Depolama Biçimlendir’ i seçiniz.
- Biçimlendir’ i seçiniz.
- Tümünü Sil’ i seçiniz.

Telefon hafıza kartını okumuyorsa ne yapılmalı?​

Android Telefon Hafıza Kartını Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?
- Akıllı Telefonunuzu Yeniden Başlatın.
- Micro SD Kartın Çalışıp Çalışmadığını Kontrol Edin.
- Micro SD Kartı Biçimlendirin.
- Akıllı Telefonunuzdaki Portu Kontrol Edin.
- Yetkili Teknik Servis ile İletişim Kurun.

SD karta aktarma nasıl yapılır?​

SD karta aktarma nasıl yapılır?
Android 7.0 Nougat yüklü cihazlarda uygulamalar hafıza kartına nasıl taşınır?
- Ayarlar, Uygulamalar dizinine gidin.
- Taşımak istediğiniz uygulamayı listede bulun ve üstüne tıklayın.
- Depolama>Değiştir yolunu izleyin.
- Açılan pencerede SD kart seçeneğine basın.
- İşlemi tamamlamak için “Taşı” tuşunu tıklayın.

SD karttan silinen fotoğrafları geri getirmek için genel olarak iki yöntem bulunmaktadır. İşte adım adım yapabileceğiniz işlemler:

1. **Veri Kurtarma Yazılımları ile Kurtarma:**
- Android telefonunuzda silinen fotoğrafları kurtarmak için veri kurtarma yazılımlarından birini indirip kullanabilirsiniz. Yukarıda belirtilen adımlardan da faydalanarak bu yazılımlarla silinen fotoğrafları geri getirebilirsiniz.

2. **Profesyonel Veri Kurtarma Hizmeti Almak:**
- Eğer veri kurtarma yazılımlarıyla başarılı olamazsanız veya güvenlik açısından profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarsanız, bilgisayarınızı bir veri kurtarma uzmanına götürerek yardım alabilirsiniz.

Eğer yukarıda belirtilen adımlardan herhangi biriyle fotoğrafları geri getiremezseniz, profesyonel yardım almanız en doğru seçenek olacaktır.

SD kart içeriğini görmek için ise telefonunuzdan SD kart hafızasına erişebilirsiniz. Ayarlar bölümünden Hafıza Kartı özelliklerine ulaşarak kartınızın içeriğini kontrol edebilirsiniz.

SD kart biçimlendirme işlemi geri alınabilir. Bunun için EaseUS Data Recovery Wizard gibi veri kurtarma yazılımlarından faydalanarak biçimlendirilen SD karttan verileri kurtarabilirsiniz.

SD kart hatası durumunda ise önerilen adımlar genellikle verilerin yedeklenmesi ve kartın biçimlendirilmesi üzerinedir. Ancak kartın fiziksel bir hasarı varsa, profesyonel yardım almanız gerekebilir.

SD kart erişimine izin vermek için dosyaları SD karta kaydetme adımlarını takip etmelisiniz. Bu sayede Android cihazınızda Google Files uygulaması aracılığıyla SD karta dosya kaydedebilirsiniz. İzin talep edildiğinde "İzin ver" butonuna basmanız yeterli olacaktır.

SD kartı biçimlendirmek, içindeki mevcut verileri silip yeni bir dosya sistemini atamak anlamına gelmektedir. Bu işlem sayesinde kartı yeniden kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

SD kart kurtarma işlemleri için adımlar verilmiştir. Bu adımları takip ederek kaybolan verilerinizi geri getirebilirsiniz.

Telefonda SD kart olup olmadığını anlamak için SD Insight gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar, microSD kartınızın detaylarını listeleyerek kartın orijinalliğini kontrol etmenize olanak sağlar.

Telefon hafıza kartınız okunmuyorsa, önerilen adımlar arasında telefonunuzu yeniden başlatmak, kartın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek, kartı biçimlendirmek ve yetkili teknik servisle iletişime geçmek bulunmaktadır.

SD karta dosya aktarımı yapmak için Android cihazınızdaki uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Bu adımları izleyerek uygulamaları SD karta aktarabilirsiniz.

Geri