AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Scratch İndir Nasıl İndirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Scratch indir nasıl indirilir? Bu konuda Scratch programının indirme işlemi oldukça basittir. İlk olarak Scratch resmi websitesine girilir. Ardından ana sayfada bulunan “İndir” butonuna tıklanır. Scratch programının en son sürümü indirilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra dosya açılır ve kurulum adımları takip edilir. Kurulum tamamlandıktan sonra Scratch programı kullanıma hazır hale gelir. Bu şekilde Scratch indirme işlemi kolayca gerçekleştirilebilir.
İçindekiler

Scratch İndir Nasıl İndirilir?​

Scratch, programlama öğrenmeyi kolaylaştıran bir platformdur ve ücretsiz olarak indirilebilir. Scratch’i indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Scratch Resmi Websitesine Gidin​

Scratch’i indirmek için resmi Scratch websitesine gidin. Scratch’in Türkçe websitesine adresinden ulaşabilirsiniz.

2. “Scratch’i Edinin” Sayfasına Gidin​

Websitesindeki ana sayfada, sağ üst köşede yer alan “Scratch’i Edinin” butonuna tıklayın. Bu sizi Scratch’in indirme sayfasına yönlendirecektir.

3. İşletim Sistemini Seçin​

Scratch’i indirirken kullanmak istediğiniz işletim sistemini seçin. Scratch, Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerinde kullanılabilir.

4. İndirme İşlemini Başlatın​

İşletim sistemi seçildikten sonra, “İndir” veya “Download” butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandığında, indirilen dosyayı açın.

5. Scratch’i Kurun​

İndirilen dosyayı açtığınızda, kurulum sihirbazı otomatik olarak başlayacaktır. Kurulum sihirbazındaki adımları takip ederek Scratch’i bilgisayarınıza kurun.

6. Scratch’i Başlatın​

Kurulum tamamlandıktan sonra, Scratch’i başlatmak için masaüstünüzdeki veya başlat menünüzdeki Scratch kısayolunu kullanabilirsiniz. Scratch’i başlatın ve programlamaya başlamak için hazır olun!
Scratch’i indirip kullanmaya başladığınızda, programlama becerilerinizi geliştirebilir, oyunlar ve interaktif hikayeler oluşturabilirsiniz. Scratch’in kullanımı kolay ve eğlenceli olduğu için her yaştan insan için uygundur. İyi eğlenceler!

Scratch İndir Nasıl İndirilir?​

Scratch indirmek için resmi Scratch websitesini ziyaret edin.
Scratch programını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Scratch uygulamasını indirmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
Scratch indirme işlemi tamamlandıktan sonra programı kurarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
Scratch indirme işlemi için bilgisayarınızın işletim sistemine uygun sürümü seçin.

Scratch indirmek için resmi Scratch websitesini ziyaret edin.
Scratch programını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Scratch uygulamasını indirmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
Scratch indirme işlemi tamamlandıktan sonra programı kurarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
Scratch indirme işlemi için bilgisayarınızın işletim sistemine uygun sürümü seçin.

Geri