- Konu Yazar
Scio nasıl uygulanır?
İlk SCIO biofeedback tedavisi, cihaza 10 dakikalık bir bağlantı gerektirir. İlk 5 dakika aracı tanımaya harcanır. Kalan 5 dakika kişi başına bir test içerir. SCIO Kuantum biofeedback’e 10 dakika bağlandıktan sonra, çeşitli ekranlardan 12.000 frekans okunur.Scio tahlili nedir?
Scio tahlili nedir?SCIO adeta bir virüs taraması işlemidir. İnsan vücudunu bilgisayarlar için kullanılan, virüsler, eksiklikler, zayıflıklar, alerjiler, anormallikler ve gıda hassasiyetleri gibi her şeyi tarar. Vücuttaki biyolojik reaktivite ve rezonansı rapor eder, ihtiyaçları, işlev bozukluklarını ve savunmasızlıkları gösterir.
Scio ne işe yarar?
İnsan vücudundaki her hücr kendi enerjisi ile titreşim ve devinim halindedir. SCIO ise bu titreşim bozukluklarını tespit ederek nesnel veriler ortaya koyan bir elektrofizyolojik biofeedback cihazıdır. SCIO cihazı genellikle stres azaltma amacı ile uygulanmaktadır.Quantum feedback nedir?
Quantum feedback nedir?Kuantum Biofeedback nedir? Modern stres dengeleme yöntemi olarak kabul edilen insan bedeninin enerjetik titreşimini saptayıp yorumlayarak dengelenmesine yardım eden bir yöntemdir. SCIO cihazı vücudun hassas enerji ve titreşim düzeylerini ölçebilir ve 12000 farklı frekans bilgisini analiz edilebilir.
Eductor cihazı nedir?
EDUCTOR Kuantum Cihazı, kuantum fiziği prensipleri kullanılarak enerji blokajları ve stres ölçümü ve dengelenmesi için tasarlanmış devrim niteliğinde bir elektrofizyolojik cihazıdır. Tüm enerji dengeleme fonksiyonlarında çok daha etkili olarak ileri düzeyde fayda almayı sağlıyor.Eductor nedir?
Eductor nedir?Eductor bir elektrofizyolojik biofeedback (biyolojik geri bildirim) sistemidir. Eductor’ın çalıştığı biofeedback prensibi, frekans yoluyla bedenin bütünsel (fiziksel-zihinsel-duygusal-ruhsal) cevabının ölçümü ve bunun kişiye geri verilmesi esasına dayanır.
Scio dengeleme nedir?
SCIO, insanlarda sağlık sorunları ve enerji dengesizliklerini bulan ileri teknoloji bir tamamlayıcı tıp cihazıdır. SCIO vücuttaki virüsleri, allerjileri, besinlere hassasiyet ve eksikliklerini, vücudun biyolojik reaksiyonlarını ve titreşimlerini saptayarak ortaya çıkarır.Biofeedback nasıl yapılır?
Biofeedback nasıl yapılır?Nasıl Uygulanır? Makat içine anorektal manometre işlemi yapılan balon katateri yerleştiriliyor. Hasta özel programların yüklendiği bilgisayarı görebilecek şekilde yalancı tuvalet şeklindeki sandalyeye oturtuluyor. Programın tekniği ve mantığı anlatılarak, hastadan makat kaslarının kasılıp gevşetmesi isteniyor.
Scio Eductor nedir?
Scio Eductor insanlardaki sağlıksal sorunları bulan, teşhis ve tedavide yardımcı olan ileri teknoloji tıbbi bir cihazdır. Scio Eductor cihazi ile 4 dakikada insan vücudu taranabilmekte ve tedavi yöntemleri tesbit edilebilmektedir.Eductor terapi nedir?
Eductor terapi nedir?Eductor Terapi, kalp pili olan kişiler hariç herkese uygulanabilen güvenilir, non-invaziv (kansız) bir terapidir. Eductor cihazı ile uygulanan ilk seans, danışanın kuantum biofeedback terapi ile tanışma, ikinci ve üçüncü seanslar alışma ve sonraki seanslar ise frekansın oturması olarak tanımlanabilir.