AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Schussler 11 numara ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Schüssler 11 numara ne işe yarar?​

Merkezi sinir sistemi ve vejetatif sinir sistemini yönetir ve regüle eder. Siyatik, lumbago, menopoz, menstruasyon ağrıları, kasılmalar, tutulmalar, stres, migren, üşütme ve kalp.

Calcium Fluoratum nedir?​

Calcium fluoratum, vücutta belli fonksiyonlara sahiptir. Bu madde, hücre büyümesini teşvik eder. Bileşenin en çok ön plana çıkan özelliği, beden esnekliğini artırmasıdır. Örneğin, vücutta bir sertleşme söz konusuysa bu durum mineral eksikliğinden kaynaklı olabilir.
Adler schüssler nasıl kullanılır?
SCHÜSSLER MİNERAL TUZLARI NASIL KULLANILIR -Çoklu tablet kullanımlarında günlük tablet miktarı 2-3 sefere bölünmek suretiyle az suda eritilip ,ağızda bir süre (1 dk kadar bekletilip) yutulabilir. -Laktoz duyarlılığı olan hastalar suda eritip ağızda bir süre (1 dk kadar) bekledikten sonra tükürebilirler.
Adler schüssler 11 nedir?
Schüssler hücre tuzları ,vücudumuzun sağlıklı işleyişi için son derece gerekli olan ve eksiklikleri çeşitli akut ve kronik rahatsızlıklara sebep olan mineral tuzları olup maddesel ve enerjik boyutlarıyla hücreleri yenileyen homeopatik potenslerde hazırlanmış özel bioregulatör ilaçlardır.

Natrium Chloratum ne işe yarar?​

8- Natrium Chloratum Suyu eşit ölçüde bedene dağıtmakla görevli olan bu doku tuzu,hücrelerin ihtiyacı olan su miktarını belirleyerek, hücre içindeki sıvıyı rejenere eder.

Schüssler tuzları 8 numara ne işe yarar?​

Schüssler tuzları akut durumda mineral ihtiyacını karşılayarak homeostasiyi sağlar. Schüssler tuzları bir tedavi metodu olmaktan ziyade vücut fonksiyonlarında rol aldıkları için tedavi ve terapi süreçlerini destekler. Hücre tuzu terapisi vücudun eksikliğini duyduğu ve istediklerinin ona eklenmesi esasını taşır.
Schüssler tuzları 10 numara ne ise yarar?
Sodyum Kloratum nedir?
8) SODYUM KLORATUM – Sıvı dengesi tuzudur. sıvıları yönetir. Rahatsızlıklar- Romatizma şikâyetleri, sindirim şikâyetleri, alerjik hastalıklar, tansiyon düzensizliği, duygu kaybı, kıkırdak yapılanması için, kuru göz ve cilt, mide ekşimesi, ishal ve kusma gibi gasteintestinal şikâyetler.

NR 10 natrium Sulfuricum d6 nedir?​

Dr Schussler Mineral Doku Tuzu Natrium Sulfuricum Nr.10 Bu doku tozu karaciğer epitel hücrelerini uyararak safranın üretilmesini sağlar. Glukoz metabolizmasında etkin bir rol oynayan bu tuzun organizmadaki eksikliği diabete neden olur.

Geri