AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

SBS sonuçları sbs sınav sonuçları

haberci

Yeni Üye
7 ve 8 derslik Sbs Sonuçları 2019
6derslik 7derslik 8derslik 2019 SBS sınavlarına girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz
SBS Düzey Tespit Sınavlarının Tarihleri şöyle:
ilköğretim 7 sınıflar için Haziran 2019
ilköğretim 8 sınıflar için Haziran 2019
Sbs sınav Sonuçlarıda şu tarihlerde açıklanacak:
8 sınıfların sınav sonuçları 13 Temmuz (10 Temmuz ) Sbs Puanınızı öğrenmek için tıklayın
6 ve 7 sınıfların sınav sonuçları 31 Temmuz da açıklanacaktır
MEB, Ortaöğretime Sıralama Puanlarına (OYP) kadar 1 sıralama sonuçlarını açıkladı
Tescil takvimi ise şöyle:
1 sıralama sonucunda bir okula yerleşmeye hak şampiyon öğrenciler, kayıtlarını 27 Temmuz5 Ağustos tarihleri arasında yaptıracak
6 Ağustosta anlamsız kontenjanlar bildiri edilecek ve 711 Ağustos arasında 2 atama için başvuru alınacak
15 Ağustosta 2 yerleştirme sonuçları duyuru edilecek
2 atama kayıtları 1722 Ağustos arasında yapılacak ve 23 Ağustosta manâsız kontenjanlar açıklanacak
2426 Ağustosta ''tercihte yükselme'' için dilekçe alınacak ve 1 Eylülde sonuçlar duyurulacak
17 Eylül aralarında da tercihte büyüme sonucunda yerleşmeye yargı kazanan adayların kayıtları yapılacak
Sbs 1 atama sonuçları 26 Temmuz'da açıklanacak
Sbs 2 Atama Sonuçları 15 Ağustos tarihinde açıklanacak arşiv ise 1722 Ağustos arasında yapılacak
Sbs Sonuçları *

Merhaba! SBS sınavlarına katılan tüm öğrencilere başarılar diliyorum. İlköğretim 7. sınıf ve 8. sınıf öğrencileri için SBS sınav tarihleri Haziran 2019'da gerçekleşti ve sınav sonuçları açıklandı. 8. sınıfların sınav sonuçları 13 Temmuz'da duyuruldu ve sıralamaları yapıldı. 6. ve 7. sınıfların sınav sonuçları ise 31 Temmuz'da açıklanacak.

Öğrencilerin yerleşme süreci aşamasında yakın tarihlerde önemli adımlar bulunmaktadır. Şampiyon öğrencilerin kayıtları 27 Temmuz-5 Ağustos arasında yapılacak. İkinci atama başvuruları 7-11 Ağustos tarihleri arasında alınacak ve sonuçlar 15 Ağustos'ta duyurulacak. 1. yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra kayıtlar 17-22 Ağustos'ta yapılacak. "Tercihlerde yükselme" için dilekçe alımı 24-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ve sonuçlar 1 Eylül'de duyurulacak.

Sbs 1. atama sonuçları 26 Temmuz'da açıklandı ve Sbs 2. atama sonuçları 15 Ağustos'ta duyurulacak. Son olarak, sıralama sonuçlarını öğrenmek için ilgili linke tıklayabilirsiniz. Başarılar dilerim!

Geri