- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Sayfa numarası nereden verilir?
Word’de sayfa numarası ekleme işlemleri: Adım #1: Word programında sol üstte bulunan “Ekle” menüsünü açın. Adım #2: Ekle menüsünde “Sayfa Numarası” seçeneğine tıklayın. Adım #3: Numaraları sayfanın neresine yerleştirmek istediğinizi seçin. Adım# 4: İstediğiniz konumu seçtikten sonra Word sizin için sayfalarınızı 1,2,3…Wordde sayfa numarası nasıl kaldırılır?
Üst bilgiyi ve alt bilgiyi kapatmak için Üst Bilgi ve Alt Bilgiyi Kapat’ı seçin ya da üst bilgi ve alt bilgi alanının dışına çift tıklayın.
- Düzenleme Görünümü’nde değilseniz, Belgeyi Düzenle > Web için Word içinde düzenle seçeneğine gidin.
- Ekle > Sayfa Numaraları’na gidin.
- Sayfa Numaralarını Kaldır’ı seçin.
Lisans bitirme tezi kaç sayfa olmalı?
Lisans öğrencileri mezun olma aşamasında akademik çalışma hazırlamaları gerekir. Genelde çok zor olmayan 50-60 sayfa aralığında literatür taraması şeklinde hazırlanması gereken çalışmaya bitirme tezi denir. Buna aynı zamanda bitirme ödevi ya da bitirme projesi adı da verilir.
Word’de sayfa numaraları nasıl ayarlanır?
Ekle sekmesinde, Sayfa Numarası simgesine tıklayın ve ardından Sayfa Numarası’na tıklayın. Bir konum seçin ve sonra bir hizalama stili seçin. Word belirtilen başlık sayfaları dışında her sayfayı otomatik olarak numaralar.Wordde iki farklı formatta sayfa numarası nasıl verilir?
Kapağa gidin ve sayfanın en alt kısmına çift tıklayın. Üstbilgi ve Altbilgi Araçları altında Tasarım sekmesinin altında “İlk Sayfada Farklı” kutucuğunu işaretleyin.
Teze sayfa numarası nasıl eklenir?
Ekle sekmesinde, Sayfa Numarası simgesine tıklayın ve ardından Sayfa Numarası’na tıklayın….seçeneğini kullanmayı deneyin.
- Ekle > Sayfa Numarası’nı seçin ve sonra istediğiniz konumu ve stili belirleyin.
- Sayfa numarasının ilk sayfada görünmesini istemiyorsanız İlk Sayfada Farklı seçeneğini belirleyin.
Sayfa numaralarını silme
- Sayfa Düzeni sekmesinin Sayfa Yapısı grubunda İletişim Kutusu Başlatıcısı’nı ve. düğmesini tıklatın.
- Üstbilgi/Altbilgi sekmesinde Üstbilgi veya Altbilgi açılan menüsünü, ardından da.(yok)seçeneğini tıklatın. Not: (yok) seçeneğini tıklatmak için listenin en üstüne kaydırmanız gerekebilir.
Lisans tezi ortalama kaç sayfa olmalı?
YÖK Tez Merkezi tarafından yayınlanan tezlere baktığınızda ülkemizde yazılmış yüksek lisans tezlerinin ortalama 100 sayfa olduğunu görebilirsiniz. Ancak yine aynı kaynakta başarılı bulunmuş ve kabul edilmiş 65 sayfalık tezler olduğu gibi, 200 sayfadan daha uzun tezler olduğunu da görebilirsiniz.