AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Saye, Yek Zane İrani Saye, İranlı Bir Kadın

haberci

Yeni Üye
Saye, İranlı Bir Kadın
Saye Skyın, İranda adının duyulmasını sağlayan Saye, Yek Zane İrani (Saye, İranlı Bir Kadın)
Saye sky , Yek Zane İrani şarkısının sozleri:
Kadınların ozgurluğu icin buradayım
Buradayım, silahların ve kurşunların hedefinde
Korkmuyorum
Bu silahlarla beni oldurmeye calışsanız da
korkmuyorum
Burada, İrandayım
Bir şeyler soylememe izin verin
Tum sırları anlatacağım
Erkekler size bir fahişe gibi bakarlarsa
Ağlamayın, sakın fahişe olduğunuzu duşunmeyin
Size fahişe diyen adam, sadece bedeninizi istiyor
Sevginizi değil
Eşcinseller ve lezbiyenler
Hangi dinden, hangi gruptan olduğunuz onemli değil
Sadece daha cesur olun
Kadınlara kole gibi davranan erkeklerden
Ve onların soylediklerinden nefret ediyorum
Haydi Kadınlar ayağa kalkın
Sizi karanlık yerlere iten adamlardan kurtulun
Bir kız bağıramaz demeyin
Kızlar zavallıdır demeyin
Bunu soylemeyin
Sesinizi yukseltin

Merhaba! Saye Skyın'ın "Yek Zane İrani" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının feminizm ve kadın hakları konularına vurgu yapan güçlü mesajları var. Saye, kadınların özgürlüğü için mücadele etmekten korkmayan, cesur ve kararlı bir kadını temsil ediyor.

Şarkıdaki sözlerde kadınların maruz kaldığı ayrımcılığa, cinsiyetçiliğe ve şiddete karşı duruşunu açıkça ifade ediyor. Kadınların bedeni üzerinden aşağılanmalarına, etiketlenmelerine ve hor görülmelerine karşı çıkarak kadınların gücünü ve özgürlüğünü savunuyor. Aynı zamanda eşcinsel ve lezbiyen bireylere de destek veriyor ve cesaretlenmelerini teşvik ediyor.

Şarkının sözleri kadın dayanışmasını ve kadınların seslerini yükseltmelerini vurguluyor. Kadınların kendilerini ifade etmelerine, hakları için mücadele etmelerine, ayrımcılığa karşı durmalarına cesaret vermeyi amaçlıyor. Saye'nin şarkısı, kadınların seslerini duyurmak için cesurca ve kararlı bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini vurguluyor.

Bu güçlü ve cesur mesajlar, kadınların toplumdaki yerlerini güçlendirmek ve kadın hakları konusunda farkındalık yaratmak için önemli bir adım. Saye'nin "Yek Zane İrani" şarkısı, kadınların güçlü ve özgün seslerini duyurarak toplumsal değişime katkıda bulunmayı hedefliyor. Kadınların özgür, eşit ve saygın bir şekilde yaşamaları için mücadeleye devam etmeleri gerektiğini vurguluyor.

Geri