AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sarsılmaz Silahın Sahibi Kim?

zeberus

Yeni Üye
Sarsılmaz Silahın sahibi kim? Türkiye’nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden biri olan Sarsılmaz Silah, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tercih ettiği yerli üretim silahların başında gelmektedir. Şirket, 1880 yılında kurulmuş olup, Türk ordusunun ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek kaliteli silahlar üretmektedir. Sarsılmaz Silah, tüfek, tabanca ve havalı silahlar gibi çeşitli ürünler sunmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin güvenilir ve etkili bir şekilde görev yapmasını sağlayan güçlü ve dayanıklı silahlar üreten Sarsılmaz Silah, savunma sanayiindeki lider konumunu korumaktadır. Sarsılmaz Silahın sahibi olan kişi veya kuruluş hakkında detaylı bilgiye ulaşmak mümkün değildir.
İçindekiler

Sarsılmaz Silahın Sahibi Kim?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Türkiye’nin en önemli silah üreticilerinden biridir. Şirketin sahibi, kurucusu ve başkanı olan Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş‘tir. Sarsılmaz, 1880 yılında Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulmuş olup, uzun yıllardır silah sektöründe faaliyet göstermektedir. Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., ürettiği çeşitli silah modelleriyle hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük bir tanınırlığa sahiptir.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Ne Zaman Kuruldu?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., 1880 yılında Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulmuştur. Şirketin kökenleri, İstanbul’daki Sarsılmaz Kardeşler adlı küçük bir atölyeye dayanmaktadır. Zamanla atölye, bir silah fabrikasına dönüşerek büyümüş ve günümüzdeki Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’yi oluşturmuştur.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Hangi Silah Modellerini Üretmektedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve çeşitli silah modellerini üretmektedir. Bu modeller arasında tabancalar, tüfekler, av tüfekleri, askeri silahlar ve polis silahları bulunmaktadır. Özellikle SAR 9, SAR 9X ve SAR K2-45 gibi tabanca modelleri oldukça popülerdir.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Üretim Kapasitesi Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., modern ve geniş bir üretim tesisi ile faaliyet göstermektedir. Şirketin üretim kapasitesi, yıllık olarak milyonlarca silah üretebilecek düzeydedir. Yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilen silahlar, hem Türk Silahlı Kuvvetleri hem de yurt dışındaki güvenlik güçleri tarafından tercih edilmektedir.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin İhracat Faaliyetleri Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Türkiye’nin önde gelen silah ihracatçılarından biridir. Şirket, ürettiği silahları birçok ülkeye ihraç etmektedir. Bu ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere, Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi önemli pazarlar bulunmaktadır. Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin ihracat faaliyetleri, Türkiye’nin savunma sanayi ihracatına önemli katkı sağlamaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Kalite Standartları Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., yüksek kalite standartlarına sahip bir silah üreticisidir. Şirket, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve NATO AQAP 110 standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Ayrıca, üretim süreçlerinde modern teknolojileri kullanarak güvenilir ve dayanıklı silahlar üretmektedir. Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kalite odaklı bir anlayış benimsemektedir.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Ar-Ge Faaliyetleri Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Ar-Ge faaliyetlerine büyük önem veren bir şirkettir. Sürekli yenilik ve gelişim hedefiyle çalışan şirket, silah teknolojilerindeki son trendleri takip etmektedir. Ar-Ge çalışmaları, daha güvenli, daha etkili ve daha kullanışlı silahlar üretmeyi amaçlamaktadır. Bu sayede Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., sektördeki rekabet gücünü her geçen gün artırmaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Silahlarının Kullanım Alanları Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. tarafından üretilen silahlar, çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Bunlar arasında askeri birimler, polis teşkilatları, güvenlik şirketleri, avcılık ve kişisel savunma gibi alanlar bulunmaktadır. Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., her kullanım alanına uygun silah modelleri sunarak farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Türk Silahlı Kuvvetleri İle İlişkisi Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Türk Silahlı Kuvvetleri ile uzun yıllara dayanan bir ilişkiye sahiptir. Şirket, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyaçları doğrultusunda silah üretimi yapmakta ve bu kuvvetlere hizmet vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin ürettiği çeşitli silah modellerini kullanmaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Sosyal Sorumluluk Projeleri Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir şirkettir. Şirket, eğitim, sağlık, kültür ve çevre gibi alanlarda çeşitli projeler yürütmektedir. Özellikle gençlerin eğitimine destek olmak, toplum sağlığını korumak ve kültürel etkinliklere katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir kuruluş olarak topluma katkı sağlamaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Üretim Süreci Nasıl İşlemektedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., üretim sürecinde titizlikle çalışan bir şirkettir. Üretim süreci, başlangıçta tasarım ve mühendislik aşamalarıyla başlar. Daha sonra malzeme temini, parça üretimi, montaj ve test aşamaları gerçekleştirilir. Üretim süreci boyunca kalite kontrol önlemleri alınır ve son ürünler müşterilere teslim edilmeden önce detaylı testlere tabi tutulur. Bu sayede Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., yüksek kaliteli ve güvenilir silahlar üretmektedir.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Lojistik Faaliyetleri Nasıl İşlemektedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., ürettiği silahların lojistiği konusunda da titizlikle çalışmaktadır. Şirket, ürünlerini Türkiye içinde ve yurt dışına güvenli ve zamanında teslim etmek için lojistik ağını etkin bir şekilde yönetmektedir. Lojistik sürecinde depolama, taşıma ve dağıtım faaliyetlerine özen gösterilerek müşteri memnuniyeti sağlanır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin İletişim Bilgileri Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’ye ulaşmak veya daha fazla bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
Adres: Çayırova Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No: 20, 41420 Gebze/Kocaeli
Telefon: +90 (262) 679 81 80
E-posta: info@sarsilmaz.com.tr
Web Sitesi:

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Hangi Ülkelerde Faaliyet Göstermektedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Türkiye merkezli bir şirket olmasına rağmen uluslararası alanda faaliyet göstermektedir. Şirketin ürünleri birçok ülkeye ihraç edilmekte ve bu ülkelerde kullanılmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri gibi önemli pazarlarda Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin ürünleri bulunmaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin İstihdam Kapasitesi Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., geniş bir istihdam kapasitesine sahiptir. Şirket, binlerce kişiye istihdam sağlamaktadır. Hem üretim hem de yönetim kadrolarında çalışan profesyoneller, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin başarısına katkıda bulunmaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Ürünlerinin Garanti Süresi Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin ürettiği silahlar, yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Şirket, ürünlerine güvendiği için genellikle 2 yıl garanti vermektedir. Ancak, garanti süresi ürün ve model bazında farklılık gösterebilir. Daha fazla bilgi için Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Silahları Uluslararası Standartlara Uygun mudur?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., silah üretiminde uluslararası standartlara uygunluk ilkesini benimsemektedir. İşletme, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve NATO AQAP 110 standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Bu sayede Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin ürettiği silahlar, uluslararası kalite ve güvenlik standartlarını karşılamaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin İnovasyon Çalışmaları Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., inovasyon çalışmalarına büyük önem veren bir şirkettir. Şirket, sürekli olarak yeni teknolojileri takip etmekte ve silahlarını geliştirmek için yenilikçi çözümler üretmektedir. Bu sayede Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., sektördeki rekabet gücünü artırmakta ve müşterilere daha iyi ürünler sunmaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Vizyonu Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin vizyonu, Türkiye’nin önde gelen ve dünya çapında tanınan bir silah üreticisi olmaktır. Şirket, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli, güvenilir ve yenilikçi silahlar üretmeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Türkiye’nin savunma sanayi ihracatına önemli katkılar sağlayarak ülkenin ekonomik büyümesine destek olmayı amaçlamaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin Misyonu Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin misyonu, güvenlik güçlerine ve bireylere yüksek kaliteli silahlar sağlamak ve onların ihtiyaçlarını karşılamaktır. Şirket, müşteri odaklı bir yaklaşımla hareket ederek silahların güvenilirliğini ve etkinliğini ön planda tutmaktadır. Aynı zamanda Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamak ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalar yapmayı da misyonunun bir parçası olarak benimsemektedir.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin İşbirlikleri Nelerdir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., silah sektöründe önemli işbirliklerine sahiptir. Şirket, hem yerli hem de yabancı savunma sanayi şirketleriyle ortak projeler yürütmekte ve teknoloji transferi yapmaktadır. Bu işbirlikleri, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin ürünlerinin kalitesini ve rekabet gücünü artırmaktadır.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş.’nin İç Piyasadaki Konumu Nedir?​

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş., Türkiye’de önemli bir silah üreticisi olarak tanınmaktadır. Şirketin ürünleri, Türk Sil

Sarsılmaz Silahın Sahibi Kim?​

Sarsılmaz Silahın sahibi kim?
Murat Ülker Sarsılmaz Silahın sahibidir.
Sarsılmaz Silah 1880’de kuruldu.
Sarsılmaz, Türkiye’nin en büyük küçük silah üreticisidir.
Sarsılmaz Silah, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından da tercih edilmektedir.
Sarsılmaz Silah firması, yurt içi ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

Sarsılmaz Silah, Türkiye’nin en kaliteli silah markalarından biridir.
Sarsılmaz Silah, Avrupa’nın en büyük silah üreticilerinden biridir.
Sarsılmaz Silah, NATO standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır.
Sarsılmaz Silahın üretim tesisleri Türkiye’nin Bursa şehrinde bulunmaktadır.
Sarsılmaz Silahın ürünleri arasında tabancalar, tüfekler ve av tüfekleri bulunmaktadır.

Geri