AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sarpincik deniz feneri nasil gidilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sarpıncık deniz feneri nasıl gidilir?​

İzmir’den hareket edip Karaburun ilçe merkezine geldiğinizde Yeni iskele olarak bilinen yerden devam ettiğinizde 10 km sonra yarım adanın uç noktasında Sarpıncık Köyü yakınlarına geleceksiniz. Burada bulunan yönlendirici Tabelalardan Sarpıncık Deniz Feneri takip ederek ulaşabilirsiniz.

Deniz fenerinden nasıl yardım alabilirim?​

Deniz Feneri’ne telefonla, mektupla, elektronik postayla ulaşan ya da bizzat gelerek Mavi Masa’ya başvuran ihtiyaç sahiplerinin yardım talebinin işleme konması için gerekli belgeler istenir. Yardım sürecinin başlaması için gerekli olan evrakının teslimi elden ya da posta kanalıyla yapılır.
Deniz Feneri Gıda kolisinde neler var?
DENİZ FENERİ GIDA KOLİSİ İÇERİĞİ
Deniz Feneri ne gibi yardımlar yapıyor?
Eğitimini sürdürebilmek için maddi imkanları yeterli olmayan öğrencilere; şartlı nakit yardımı (Burs), kırtasiye seti, okul çantası, okul kıyafeti, kitap, vb. yardımları yapan Deniz Feneri, ayrıca afetlerde, savaşlarda zarar gören okul binalarının eski hallerine dönmesi ya da yenilerinin yapılması için destek …

Karaburun Deniz Feneri nerede?​

Rumeli Karaburun Tahlisiye İstasyonunun hizmet verdiği fener, Karaburun eski kale ucunda yer almaktadır. Fener ışık gücü bakımından dünyanın üçüncü güçlü feneridir. Fenerin ışık gücünü uzaklara yansıtması için kristal mercekler kullanılmıştır.

Gıda yardımı içinde neler var?​

Dağıtımı devam eden 23 kilogramlık gıda yardım kolileri içinde kuru fasulye, un, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, pirinç, ay çiçek yağı, şeker ve salça bulunuyor.
Gıda yardım paketinde neler var?
Birçok gıda ürününün bulunduğu Ramazan özel paketinde; pirinç, bulgur, salça, ayçiçek yağı, toz şeker, bakliyat ürünleri, kahvaltılık ürünler yer alıyor. Bu paket kişilerin kendisi için kullanabileceği gibi aynı zamanda yardım amaçlı da kullanılabiliyor.
Deniz Feneri ne işe yarar?
Deniz feneri, çeşitli ışık yayıcı sistemler vasıtasıyla, gemilere rehberlik etmek amacıyla kıyılarda yapılan bina türüdür.

Geri