AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sarp Sarı Guller Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Sarp Sarı Guller
Sarp Sarı Guller Şarkı Sozleri
Aslında biraz değiştim sen gidince biraz eksik yarım kaldım
Sarı guller kokladım senin tenin diye
Dokundum onlara gozlerimle
sen diye diye, senin gibi
kanattılar gozlerimi
senin gibi acıttılar kalbimi
Hadi diyelim sen gittin guneş doğmadan once
Ardında bıraktığın ben gozlerimi acmadan bile
Şehirden ayrılan ilk, ilk otobuste
Cama bak beni terk eden yuzu sevdin mi?
Aslında biraz değiştim sen gidince
Aslında biraz da kırdın kalbimi
Kapattım yuzume yorgun ellerimi
Hayalin gelmesin diye gozlerime

Sarp Sarı Guller şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda ayrılığı ve ardında bıraktığı acıyı çok etkileyici bir şekilde anlatmış. Şarkının sözleriyle duygusal bir yolculuğa çıkmış gibi hissediyorum.

Ayrılık acısıyla değişen duyguları ve kalpte yarım kalan hisleri işlemişler. Sarı güllerin kokusuyla seni hatırlamak, onlara dokunmak eşsiz bir ayrıntı olarak verilmiş. Ayrılığın getirdiği acı ve yarım kalan duyguların anlatıldığı bu şarkıda, gözlerini açmadan bile seni unutamamanın, ayrılığı kabullenememenin hüznü ve çaresizliği çok net şekilde hissediliyor.

Şehirden ayrılan ilk otobüste terk edilen yüzünün camdaki yansımasını sevmenin içinde barındırdığı ironi ve acı dolu anlatım da dikkat çekici. Ayrılığın ardından yaşanan değişim, kırılan kalp ve gözlerin kapalı tutulmasıyla gelmesin hayalin kısmı da duygusal bir derinlik eklemiş.

Şarkının sözleriyle duygusal yoğunluğu ve ayrılığın yarattığı içsel çatışmayı çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Şarkıyı dinlerken bu duyguları yoğun bir şekilde hissetmek mümkün. Ayrılıkla geçen bu süreçte yaşanan duyguları konu alan bu şarkı, dinleyenleri derinden etkileyebilecek güçte bir eser gibi duruyor.

Geri