AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sarkici Nuran kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Şarkıcı Nuran kaç yaşında?​

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 3 Temmuz 1970’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Erenköy İlköğretim Okulunda tamamlayan sanatçı İstanbul doğumlu olup ortaokul öğrenimine Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda çello öğrencisi olarak başlamıştır ve 11 yıllık öğrenim sürecinden sonra mezun olmuştur.

Aşkın Nur evli mi?​

Haluk BilginerAşkın Nur Yengi / Eşi (e. 2006–2012)Nihat Haluk Bilginer, Türk oyuncu ve yönetmendir.Sinema, televizyon ve tiyatro alanlarında yaptığı çalışmalarla birçok ödülün sahibi olan oyuncu, 1990 yılında Tiyatro Stüdyosu’nun kurucuları arasında yer almış ve 1996’da Zuhal Olcay’la birlikte Oyun Atölyesi’ni kurmuştur. Vikipedi
Yenge kaç yaşında?
51 yaşında (3 Temmuz 1970)Aşkın Nur Yengi / Yaş

Aşkın Nur kaç?​

Şarkıcı ve oyuncu olarak tanınan Aşkın Nur Yengi bugün 51 yaşındadır. Eğitim hayatına Erenköy İlköğretim Okulunda başlayan Aşkın Nur Yengi ortaokul öğrenimine Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda çello öğrencisi olarak başlamıştır. Aşkın Nur Yengi’nin 11 yıllık konservatuvar öğrenciliği mezuniyetle sonuçlanmıştır.

Mehmet Erdem kiminle beraber?​

Vildan AtaseverMehmet Erdem / Eşi (e. 2021)
Aşkın Nur Yengi kiminle evli?
Haluk BilginerAşkın Nur Yengi / Eşi (e. 2006–2012)
Haluk BilginerAşkın Nur Yengi / Koca (e. 2006–2012)
43 yaşında (31 Aralık 1978)Mehmet Erdem / Yaş
Aşkın Nur Yengi Haluk Bilginer ile evli mi?
Aşkın Nur Yengi, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Haluk Bilginer ile 6 haziran 2006 tarihinde evlendi. Bir kız çocukları vardır. 2012 yılında boşandılar.

Aşkın Nur Yengi çocuğu var mı?​

Nazlı BilginerAşkın Nur Yengi / Çocukları

Mehmet Erdem kiminle evlenecek?​

Kısa bir süre önce görkemli bir düğünle oyuncu Vildan Atasever ile evlenen şarkıcı Mehmet Erdem bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programının konuğu olacak.

Geri