Sarımsaklı Cevizli Karnabahar (Ek Gıda) Tanımı İçin Malzemeler
3 çiçek karnabahar
4 diş sarımsak
3 tatlı kaşığı mesken yoğurdu
1,5 tatlı kaşığı bebek zeytinyağı
2,5 çay kaşığı ince çekilmiş ceviz
Sarımsaklı Cevizli Karnabahar (Ek Gıda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları suda yıkayıp ayırıp buharlı pişiricimize koyalım.
İlave olarak 4 diş sarımsağı da kabuklarıyla birlikte ekleyelim.
Pişmeye bırakalım.
Piştikten sonra düz bir tabakta karnabaharlarımızı çatalın karşıtıyla ezip incecik yapalım.
Sarımsakları da krema misali ucundan tutup sıkalım içine ve bir kaç cins karıştıralım.
Bebek zeytinyağımızı ekleyelim,dileyen kimyonda atabilir.
Yine birkaç cins karıştırdıktan sonra yoğurdumuzu ekleyelim.
Cevizimizi de ekleyip karıştırarak servise hazır hale getirelim. Bebişlere afiyet olsun
Sarımsaklı Cevizli Karnabahar (Ek Gıda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 çiçek karnabahar
4 diş sarımsak
3 tatlı kaşığı mesken yoğurdu
1,5 tatlı kaşığı bebek zeytinyağı
2,5 çay kaşığı ince çekilmiş ceviz
Sarımsaklı Cevizli Karnabahar (Ek Gıda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları suda yıkayıp ayırıp buharlı pişiricimize koyalım.
İlave olarak 4 diş sarımsağı da kabuklarıyla birlikte ekleyelim.
Pişmeye bırakalım.
Piştikten sonra düz bir tabakta karnabaharlarımızı çatalın karşıtıyla ezip incecik yapalım.
Sarımsakları da krema misali ucundan tutup sıkalım içine ve bir kaç cins karıştıralım.
Bebek zeytinyağımızı ekleyelim,dileyen kimyonda atabilir.
Yine birkaç cins karıştırdıktan sonra yoğurdumuzu ekleyelim.
Cevizimizi de ekleyip karıştırarak servise hazır hale getirelim. Bebişlere afiyet olsun
Sarımsaklı Cevizli Karnabahar (Ek Gıda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı