SAP IK modulu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

SAP IK modülü nedir?​

SAP İnsan Kaynakları Modülü, bir işletmenin işe alma sürecinden başlayarak, personel ile ilgili olabilecek tüm süreçlerini içerir. İnsan Kaynakları Modülü son derece esnek bir yapıda olup, her işletmenin İnsan Kaynakları süreçlerini içerecek şekilde tasarlanmıştır.

SAP HCM modülü nedir?​

SAP HCM (Human Capital Managament) SAP HCM (İnsan Kaynakları Yönetimi), işletmelerde organize bir yönetim kurulması için önemli bir rol üstlenir ve SAP’deki temel modüllerdendir.
SAP HXM nedir?
SAP HR şu anda, çalışanları ilk sıraya koyan bulut tabanlı bir İK çözümleri paketi olan SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) olarak adlandırılıyor.
SAP HR eğitimi nedir?
SAP HR (Human Resources) İnsan Kaynakları Yönetimi İşe personel yerleştirmeden, çalışanların kariyer planlamasına, ücret hesaplarından, çalışanların yolculuk masraflarının hesaplanmasına kadar insan kaynakları alanının bütün konularını içine almaktadır.

Hcm açılımı nedir?​

İnsan Kaynakları Yönetimi (HCM), insan kaynakları (İK) departmanlarının işe alım, eğitim, bordro, ücretlendirme ve performans yönetimi gibi geleneksel idari işlevlerini katılım, üretkenlik ve iş değeri sağlama fırsatlarına dönüştürür. HCM iş gücüne iş yapmanın maliyeti dışında da anlam atfeder.

SAP Qualtrics nedir?​

SAP Qualtrics Employee Pulse çalışanlarınızdan hızlı ve sık feedback toplamanız için tasarlanmış bir anket çözümüdür. Çalışanlarınızdan daha sık geribildirim alarak çalışan bağlılığnı güçlendirebilir, sorunları hızlıca tespit edebilir, gelişmeleri ve etkileşimleri takip edebilirsiniz.
HR desteği nedir?
– İşe yeni alınanların uyumlarını sağlamak için oryantasyon programları ile çalışanların bilgi ve becerilerini artırıcı hizmet-içi eğitim programları düzenler, eğitim materyallerinin hazırlanmasını sağlar, – İşletmenin personel politikasının geliştirilmesi için araştırma yapar.

Geri