SoruCevap
Yeni Üye
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider? Şanlıurfa’da bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım için hangi otobüs hatlarını kullanabilirsiniz? Şehir içi ulaşım sağlayan otobüs hatları arasında en çok tercih edilenler arasında 41, 47 ve 53 numaralı hatlar yer almaktadır. Bu hatlar hastane yakınından geçerek kolay bir şekilde ulaşım imkanı sunmaktadır. Hastane çevresindeki duraklarda ise sık sık hareket eden otobüsler bulunmaktadır. Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne giderken, otobüs hatlarının saatlerini ve güzergah bilgilerini kontrol etmeyi unutmayın.
İçindekiler
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için otobüs numarası 7 olan otobüsü kullanabilirsiniz.
Hastaneye ulaşmak için otobüs numarası 12 olan otobüsü tercih edebilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne otobüs numarası 3 olan otobüsle gidebilirsiniz.
Gitmek istediğiniz hastaneye otobüs numarası 17 olan otobüsle gidebilirsiniz.
Hastanenin bulunduğu yere otobüs numarası 11 olan otobüsle ulaşabilirsiniz.
İçindekiler
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi otobüsle gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için birçok otobüs seçeneği bulunmaktadır. Hastane, Şanlıurfa’nın merkezi bir konumunda yer aldığı için toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla ulaşılabilir. Şehir içi otobüs hatlarından birini kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüsler geçer?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden birçok otobüs hattı bulunmaktadır. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüsle gitmeliyim?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için tercih edebileceğiniz birçok otobüs seçeneği bulunmaktadır. Hangi otobüsü tercih edeceğiniz, nereden geldiğinize ve hangi güzergahı kullanmak istediğinize bağlı olarak değişebilir. Şehir içi otobüs hatları arasından size en uygun olanı seçerek hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle nasıl gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle gitmek oldukça kolaydır. İlk olarak, nereden başlayacağınıza ve hangi güzergahı takip edeceğinize karar vermeniz gerekmektedir. Ardından, şehir içi otobüs hatlarını kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz. İlgili otobüs hattının güzergahına uygun bir durakta bekleyerek hastaneye doğru yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi güzergahı takip eden otobüsler geçmektedir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden otobüsler farklı güzergahları takip edebilir. Hastaneye ulaşmak için tercih edebileceğiniz otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar bulunmaktadır. Bu hatları kullanarak hastaneye istediğiniz güzergahtan ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en yakın otobüs durağı neresidir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en yakın otobüs durağı hastanenin hemen önünde bulunmaktadır. Hastaneye ulaşmak için tercih ettiğiniz otobüs hattının ilgili durağında inerek hastaneye kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi semtlerden otobüsler geçer?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden otobüsler farklı semtlerden geçmektedir. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar bulunmaktadır. Bu hatları kullanarak hastaneye farklı semtlerden ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüslerle ulaşabilirim?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için farklı otobüs hatlarını tercih edebilirsiniz. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüs hatlarıyla gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden birçok otobüs hattı bulunmaktadır. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatlar hastaneye ulaşmak için tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüsle en hızlı şekilde gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en hızlı şekilde ulaşmak için tercih edebileceğiniz otobüs hattı güzergahına ve trafiğe bağlı olarak değişebilir. Ancak, 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçtiği için bu hatları kullanarak hızlı bir şekilde hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle ne kadar sürede gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle ulaşım süresi tercih edilen güzergah, trafik durumu ve otobüsün sefer sıklığına bağlı olarak değişebilir. Genellikle şehir içi otobüsleri düşük yoğunluklu trafikte seyrettiği için hastaneye ulaşım süresi kısa olabilir. Ortalama olarak 15-30 dakika arasında bir sürede hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüsleri kullanabilirim?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için tercih edebileceğiniz birçok otobüs hattı bulunmaktadır. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle nasıl gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle gitmek oldukça kolaydır. Şehir içi otobüs hatlarını kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz. Hangi güzergahtan geleceğinize ve nereden başlayacağınıza karar verdikten sonra ilgili otobüs hattının güzergahına uygun bir durakta bekleyerek hastaneye doğru yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için tercih edebileceğiniz birçok otobüs hattı bulunmaktadır. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en yakın otobüs durağı neresidir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en yakın otobüs durağı hastanenin hemen önünde bulunmaktadır. Otobüsle hastaneye gelmek isteyenler, ilgili otobüs hattının duraklarını takip ederek hastanenin önündeki durağa gelerek inebilirler.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi semtlerden otobüsler geçer?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden otobüsler farklı semtlerden geçmektedir. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar bulunmaktadır. Bu hatları kullanarak hastaneye farklı semtlerden ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden birçok otobüs hattı bulunmaktadır. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için farklı otobüs hatlarını tercih edebilirsiniz. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için tercih edebileceğiniz birçok otobüs hattı bulunmaktadır. Şehir içi otobüs hatları arasında 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçmektedir. Bu hatları kullanarak hastaneye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüslerle en hızlı şekilde gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en hızlı şekilde ulaşmak için tercih edebileceğiniz otobüs hattı güzergahına ve trafiğe bağlı olarak değişebilir. Ancak, 19, 22, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 ve 54 numaralı hatlar hastanenin önünden geçtiği için bu hatları kullanarak hızlı bir şekilde hastaneye ulaşabilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle ne kadar sürede gidilir?
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüsle ulaşım süresi tercih edilen güzergah, trafik durumu ve otobüsün sefer sıklığına bağlı olarak değişebilir. Genellikle şehir içi otobüsleri düşük yoğunluklu trafikte seyrettiği için hastaneye ulaşım süresi kısa olabilir.
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider?
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüs gider? |
Otobüs numarası 1 olan otobüs hastanenin önünden geçmektedir. |
Hastaneye ulaşmak için otobüs numarası 15 olan otobüsü kullanabilirsiniz. |
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne otobüs numarası 5 olan otobüsle gidebilirsiniz. |
Hastaneye gitmek için otobüs numarası 9 olan otobüsü tercih edebilirsiniz. |
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için otobüs numarası 7 olan otobüsü kullanabilirsiniz.
Hastaneye ulaşmak için otobüs numarası 12 olan otobüsü tercih edebilirsiniz.
Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne otobüs numarası 3 olan otobüsle gidebilirsiniz.
Gitmek istediğiniz hastaneye otobüs numarası 17 olan otobüsle gidebilirsiniz.
Hastanenin bulunduğu yere otobüs numarası 11 olan otobüsle ulaşabilirsiniz.