AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sanat Ve Kültür Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

SoruCevap

Yeni Üye
Sanat ve Kültür Yönetimi bölümü, Türkiye’deki birçok üniversitede sunulan bir programdır. Bu bölümü bünyesinde bulunduran üniversiteler arasında Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi yer almaktadır. Bu üniversitelerde öğrenciler, sanat ve kültür alanında yönetim becerilerini geliştirme fırsatı bulurlar. Sanat ve kültür yönetimi bölümü, öğrencilere sanat organizasyonları, kültürel etkinlikler ve sanat projeleri gibi konularda uzmanlaşma imkanı sunar. Bu program, öğrencilere hem teorik bilgileri hem de pratik deneyimleri kazandırarak, sanat ve kültür sektöründe başarılı kariyerlerine adım atmalarını sağlar.
İçindekiler

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Türkiye’de birçok üniversitede bulunmaktadır. Bu bölümü tercih etmek isteyen öğrenciler, aşağıda belirtilen üniversitelerde bu programı bulabilirler:
1. İstanbul Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.
2. Boğaziçi Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yer almaktadır.
3. Marmara Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde bulunmaktadır.
4. Anadolu Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.
5. Hacettepe Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yer almaktadır.
6. Dokuz Eylül Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde bulunmaktadır.
7. İzmir Ekonomi Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.
8. Ege Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yer almaktadır.
9. İstanbul Bilgi Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde bulunmaktadır.
10. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yer almaktadır.
11. Çankaya Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Çankaya Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.
12. Yıldız Teknik Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi bünyesinde bulunmaktadır.
13. İstanbul Kültür Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yer almaktadır.
14. Maltepe Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.
15. Kadir Has Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bulunmaktadır.
16. İzmir Bakırçay Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İzmir Bakırçay Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yer almaktadır.
17. İstanbul Medipol Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.
18. İstanbul Şehir Üniversitesi: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bulunmaktadır.
19. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü: Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yer almaktadır.

Sanat Ve Kültür Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Marmara Üniversitesi’nde eğitim vermektedir.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Ankara Üniversitesi’nde eğitim imkanı sunmaktadır.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yer almaktadır.

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde mevcuttur.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Kadir Has Üniversitesi’nde eğitim vermektedir.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Hacettepe Üniversitesi’nde eğitim imkanı sunmaktadır.
Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yer almaktadır.

Geri