San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Gereçler
700 gram labne peyniri
400 gram krema
4 yumurta
250 ml şeker
Çeyrek limon suyu
1 paket vanilya
25 gram un
10 gram nişasta
San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta hariç bütün materyalleri düzgünce karıştırın.
Pürüzsüz kıvama getirdiğiniz materyallere yumurtaları teker teker kırıp karıştırın.
Yağlı kağıt serdiğiniz 22 cm’lik kalıba malzemeyi dökün ve evvelce ısıtılmış 220 derecelik fırında 50 dakika pişirin.
Çok kabarıp soğuyunca çökecek zati olması gereken bu.
Üzerine çikolata yahut meyveli sos döküp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
700 gram labne peyniri
400 gram krema
4 yumurta
250 ml şeker
Çeyrek limon suyu
1 paket vanilya
25 gram un
10 gram nişasta
San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurta hariç bütün materyalleri düzgünce karıştırın.
Pürüzsüz kıvama getirdiğiniz materyallere yumurtaları teker teker kırıp karıştırın.
Yağlı kağıt serdiğiniz 22 cm’lik kalıba malzemeyi dökün ve evvelce ısıtılmış 220 derecelik fırında 50 dakika pişirin.
Çok kabarıp soğuyunca çökecek zati olması gereken bu.
Üzerine çikolata yahut meyveli sos döküp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı