SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
San Sebastian Cheescake Tanımı İçin Gereçler
500 gram labne peyniri
1,5 su bardağı tozşeker
4 adet yumurta (oda sıcaklığında)
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 paket krema
San Sebastian Cheescake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel labne peyniri ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
Homojen bir kıvam alınca yumurtaları tek tek olacak halde karışıma katarak çırpıyoruz.
Sıvıyağ ve unu ekleyip bu sefer el çırpıcısıyla süratli bir halde karıştırıyoruz.
En son kremayıda ekleyince 23 cmlik kenarları da yağlı kağıtla kaplanmış kelepçeli kalbımıza döküyoruz.
Evvelce 190°de ısıtılmış fırında 40 dk kadar üstü karamel rengi alana kadar pişiriyoruz.
Oda sıcaklığında uygunca soğuyana kadar dinlendirip çikolata sos ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
San Sebastian Cheescake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram labne peyniri
1,5 su bardağı tozşeker
4 adet yumurta (oda sıcaklığında)
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 paket krema
San Sebastian Cheescake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel labne peyniri ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
Homojen bir kıvam alınca yumurtaları tek tek olacak halde karışıma katarak çırpıyoruz.
Sıvıyağ ve unu ekleyip bu sefer el çırpıcısıyla süratli bir halde karıştırıyoruz.
En son kremayıda ekleyince 23 cmlik kenarları da yağlı kağıtla kaplanmış kelepçeli kalbımıza döküyoruz.
Evvelce 190°de ısıtılmış fırında 40 dk kadar üstü karamel rengi alana kadar pişiriyoruz.
Oda sıcaklığında uygunca soğuyana kadar dinlendirip çikolata sos ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
San Sebastian Cheescake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı