AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

San kuafor kurucusu kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

San kuaför kurucusu kimdir?​

San Kuaför kurucusu Mustafa Batur, 2019 yılında hız kazandırdığı şubelere 2020 yılında da devam edeceğini bildirdi.

MOS kuaför sahibi kim?​

MOS kuaför sahibi kim?
MÜŞTERİLERİ arasında Hülya Avşar, Gülben Ergen ve Yeşim Salkım gibi ünlü simaların da bulunduğu MOS Kuaför’ün ortakları arasında sular durulmuyor. Muammer Yaprakgül, Orhan Bademli ve Sedat Kamaz, 1990’da kurdukları firmaya isimlerinin baş harflerini verdi. Firma kısa sürede Türkiye’nin en tanınmış kuaför zinciri oldu.

San Kuaför sahibi nereli?​

ÖMER AYDIN. Ben San Kuaför Pendik ve Antalya salonlarının kurucu ortağı Necati Kökenek. 1998 Adana doğumluyum. Aynı zamanda San Kuaför’ün de en genç patronuyum. Mesleğe 15 yaşımda Adana’da başladım.

Mustafa Batur Kimdir?​

Mustafa Batur Kimdir?
Mustafa 1992 doğumludur. Bekârdır. Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyor. Yarışmaya katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştığını belirten Mustafa, yarışmacılardan Tuğçe’nin de hayran olduğu bir isim.
Hakan Kutlugün kimdir?​
Kuaförlüğe ne zaman başladınız? Hakan Kutlugün: 1970 Ankara doğumluyum. Babam Hakkı Kutlugün ben henüz okula başlamadığım dönemlerden beri yanından ayırmadığı ve tecrübelerini paylaştığı için mesleğe başlamam çocukluk dönemlerime dayanıyor. Fakat profesyonel olarak 18 yaşımda diyebiliriz.

Fuat Tanış Kimdir?​

Fuat Tanış Kimdir?
Aslen Gürcistan Ahıska kökenli olan Fırat Tanış, 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ailenin en küçük çocuğudur. Tam adı Nuri Fırat Tanış’dır. Tiyatro merakı 1991 yılında Fikirtepe Mehmet Beyazıt Lisesinde eğitim görürken başlamıştır.

Mustafa Batur evli mi?​

Bekârdır. Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyor. Yarışmaya katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştığını belirten Mustafa, yarışmacılardan Tuğçe’nin de hayran olduğu bir isim.

Enes Batur un gerçek ismi ne?​

Enes Batur un gerçek ismi ne?
Enes Batur Sungurtekin (9 Nisan 1998, Ankara), Türk YouTuber, oyuncu ve şarkıcıdır.

Muammer Yaprakgül kimdir?​

Bisiklet almak uğruna 12 yaşında başladığı kuaförlük mesleğinde 50 yılı geride bırakan bir isim Muammer Yaprakgül. Türkiye’nin de sayılı kuaförlerinden biri, hani bu mesleğin kitabını yazanlardan desek yeri. Düşünsenize mesleğe başladığında fön kavramı bile yokmuş; “Düzeltme işini maşayla yapıyorduk.

San Kuaför kurucusu Mustafa Batur, 2019 yılında başlattığı şube açılımlarına 2020 yılında da devam edeceğini duyurmuştur. Ayrıca, MOS Kuaför'ün kurucularından biri olan ve Türkiye'nin en tanınmış kuaför zincirlerinden biri haline gelen Muammer Yaprakgül, bisiklet almaya karar verdiğinde 12 yaşında kuaförlük mesleğine adım atmış ve 50 yılı aşkın bir süredir sektörde başarılı bir şekilde çalışmaktadır.

ÖMER AYDIN, San Kuaför Pendik ve Antalya salonlarının kurucu ortağı Necati Kökenek olarak belirtilmiştir. 1998 Adana doğumlu olan Ömer Aydın, aynı zamanda San Kuaför'ün en genç patronlarından biridir ve mesleğe 15 yaşında Adana'da adım atmıştır.

Hakan Kutlugün ise 1970 Ankara doğumlu olup, babası Hakkı Kutlugün sayesinde çocukluk dönemlerinden itibaren kuaförlük mesleğine ilgi duymaya başlamıştır. Profesyonel anlamda kuaförlüğe adımını 18 yaşında atmıştır.

Fuat Tanış ise aslen Gürcistan Ahıska kökenli olan ve 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen bir isimdir. O, tiyatro merakını 1991 yılında Fikirtepe Mehmet Beyazıt Lisesinde eğitim görürken keşfetmiştir.

Enes Batur'un gerçek adı Enes Batur Sungurtekin'dir ve kendisi Türk YouTuber, oyuncu ve şarkıcı olarak bilinmektedir. Son olarak, Mustafa Batur'un bekar olduğu ve yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yaptığı bilgisi verilmektedir. en, yarışmaya katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştığını ve diğer yarışmacılardan Tuğçe'nin de ona hayran olduğu belirtilmektedir.

Geri