- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Samsung TV allshare nedir?
samsung’ın içerik paylaşma servisi. bu servis sayesinde allshare yüklü tüm cihazlar arasında (bilgisayar, telefon, tablet) ya da allshare teknolojisine uygun cihazlar (kamera, tv) arasında içerik paylaşımı sağlanabiliyor. tüm bunlar kablosuz ağ üzerinden yapılıyor.Samsung TV ekran yansıtma nasıl yapılır?
Bir Android cihazınız varsa, açın ayarlar tıklamakvites ana ekranda, çekmecede veya bildirimler açılır menüsünü çekerek bulabileceğiniz ve ardından seçeneği bulun yayın (o Ekran kablosuz) için ayrılmış menüde mevcut ağ e bağlantıları.
Samsung TV cast nedir?
akıllı telefonların smart tvlere wifi üzerinden bağlanmasını sağlayan bir uygulama. böylece tüm dizileri, filmleri kabloya gerek duymadan doğrudan telefon ekranını yansıtarak izlenmesine olanak sağlıyor. samsung ve lg markasının uygulama marketinden aynı zamanda android ve apple store’dan uygulamayı indirip kurmak …Samsung Galaxy a01 televizyona nasıl bağlanır?
Samsung akıllı televizyonunuz artık ekranınızı paylaşmak için hazır oluyor. Bunun sonrasında Samsung akıllı telefonunuzun “Ayarlar” uygulamasını açıyorsunuz ve burada “Ekran Yansıtma” seçeneğine tıklıyorsunuz. Daha sonra açılan ekranda, ekran yansıtma özelliğini kullanabilen cihazlar telefonunuzda listeleniyor.
Miracast TM nedir?
Miracast, elektronik cihazlar arasında bir kablo bağlantısına gerek kalmadan Wi-fi sayesinde multimedya içeriklerin görüntülenmesini sağlayan teknolojiye verilen isimdir. Yani, bu teknoloji ile telefon ve tabletin ekranını televizyona herhangi bir kablo olmadan yansıtmak mümkündür.Samsung cep telefonu televizyona nasıl bağlanır?
Bağlanmak istediğin televizyona dokun….Samsung Smart View uygulamasını Google Play Store’dan indirmek için aşağıdaki adımları kullan.
- Google Play Store’u aç.
- Ekranın en üstündeki arama çubuğuna Samsung Smart View yaz.
- Samsung Smart View’e dokun.
- Samsung Smart View bilgi sayfasında Yükle’ye dokun.
Telefon ekranını televizyona nasıl yansıtılır?
* Cep telefonu ve akıllı (smart) televizyonu aynı wi-fi ağına bağlayınız. * Cep telefonunuzdan Youtube uygulamasını açınız. * Uygulamada bir video açtıktan sonra sağ üst tarafta yer alan televizyon simgesine tıklayınız. * Bu işlemin ardından görüntüyü televizyona aktarmak için gerekli seçenek karşınıza gelecektir.Miracast ekran paylaşımı nasıl yapılır?
Yöntem #2: Android için miracast kullanımı:
- Adım #1: Android cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
- Adım #2: Bağlantı sayfasını açın.
- Adım #3: Kablosuz Ekran ya da Ekran Paylaşımı sayfasını açın.
- Adım #4: Kablosuz paylaşım ayarlarını açın.
- Adım #5: Yansıtmak istediğiniz ekranı seçin.