AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung telefonun ne zaman uretildigini ogrenme?

Editör

Yeni Üye

Samsung telefonun ne zaman üretildiğini öğrenme?​

Samsung Galaxy Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon serisidir. İlk kez 29 Haziran 2009 yılında Samsung i7500 modeli ile tanıtıldı.

Telefonum ne zaman üretildi?​

İlk cep telefonu tarihte Amerikan şirketi olan Motorola üretmiştir. Tarihte ilk üretilen cep telefonu modelidir. Motorola şirketi tarafından üretilmiştir. Taşınabilir telefonlardan olan bu telefonun ilk prototipi 1983 yılında gerçekleşmiştir.

Telefonum nerede üretildi?​

Telefonum nerede üretildi?
Daha pratik bir yöntem olarak *#06# tuşlayarak da IMEI numarasını öğrenebilirsiniz. Bunu yaptığınızda ekranda 15 basamaklı bir numara göreceksiniz. Gördüğünüz kod telefonun IMEI Numarasıdır ve aslında her dijit üretim yeri, menşe ülkesi, üreticisi vb. gibi bilgiler içerir.

iPhone telefon ne zaman üretildiğini öğrenme?​

iPhone Üretim Tarihi Öğrenme Nasıl Yapılır?
- Ayarlara girin.
- “Genel > Hakkında > Seri Numarası” yolunu takip edin.
- Seri numarasını kopyalayın.
- Apple’In Servis ve Destek Kapsamı Kontrolü sayfasına gidin.
- Seri numarasını kutunun içine yapıştırın.
- Captcha kodunu girin ve “Devam” butonuna basın.

Telefonun kaç model olduğunu nasıl anlarız?​

Cihazın modelini öğrenmek için en kolay yol *#06# tuşlarını basarak IMEI öğrenmek ve sonrasında ilgili cihazı e-devlet üzerinden sorgulamaktır. Bu işlem tüm cihazlarda standart olduğundan arama ekranına bu kodlar yazılarak sorgulama yapılması mümkündür.

Samsung telefonun ne kadar kullanıldığını öğrenme?​

Samsung telefonun ne kadar kullanıldığını öğrenme?
Uygulamalarda geçirdiğiniz zamanı yönetme
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Dijital Denge ve ebeveyn denetimleri’ne dokunun.
- Grafik, bugünkü telefon kullanımınızı gösterir. Daha fazla bilgi için grafiğe dokunun.
- Daha fazla bilgi almak veya uygulama ayarlarını değiştirmek için listelenen bir uygulamaya dokunun.

iPhone 6 üretim tarihi nasıl öğrenilir?​

http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html sitesinden seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Cihazın üretim tarihi hafta olarak çıkıyor.

iPhone 6 ne zaman çıktı?​

iPhone 6 ve 6 Plus, 19 Eylül 2014 tarihinde çıktı. Kullandığı işletim sistemi iPhone iOS 8.0’dı.

Samsung kac ay garanti kaldi?​

Samsung kac ay garanti kaldi?
Bu tür durumlarda Samsung Türkiye garanti sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Samsung telefon garanti sorgulama işlemi için size lazım olacak en büyük bilgi IMEI numarasıdır. Eğer telefonunuzun IMEI numarasını öğrenirseniz Samsung Türkiye garanti sorgulama işlemi kolay oluyor. Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın.

* 330 0000 ne işe yarar?​

Gelen mesajları engellemek için *35*0000*16# yapıp arama tuşuna basınız. Bunu iptal etmek için #330*0000# yapıp arama tuşuna basınız.

Samsung telefonun ne zaman üretildiğini öğrenmek için bilgi vermek isterim. Samsung Galaxy serisi, Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon serisidir. Bu seri ilk kez 29 Haziran 2009 yılında Samsung i7500 modeli ile tanıtıldı.

Telefonunuzu ne zaman üretildiğini öğrenmek istiyorsanız, genellikle her telefonun IMEI numarası üretim bilgilerini içerir. Bu nedenle, telefonunuzun IMEI numarasını kontrol ederek üretim tarihini tespit edebilirsiniz. IMEI numaranızı öğrenmek için telefonunuzdan *#06# tuşlarını arayabilirsiniz. IMEI numaranızı gördükten sonra, üretim tarihine dair bilgileri daha detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Telefonun nerede üretildiğini belirlemek için de yine IMEI numarası kullanılabilir. IMEI numarasının belirli haneleri üretim yeri, menşe ülkesi ve üretici gibi bilgileri içerir. Bu nedenle, IMEI numaranızı öğrendikten sonra, üretim yeri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Telefonunuzun ne kadar kullanıldığını öğrenmek isterseniz, genellikle cihazın ayarlarında bulunan "Dijital Denge" veya "Kullanım Süresi" gibi bölümlerden telefonun günlük, haftalık veya aylık kullanım istatistiklerine erişebilirsiniz.

iPhone 6'nın üretim tarihini öğrenmek için verilen link üzerinden seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca iPhone 6'nın çıkış tarihi 19 Eylül 2014'tür ve bu model iOS 8.0 işletim sistemini kullanmaktadır.

Samsung telefonunun garanti süresini öğrenmek için ise Samsung Türkiye'nin resmi web sitesi üzerinden IMEI numaranızı kullanarak garanti sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bunun için telefonunuzdan *#06# tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenebilir ve bu numarayı Samsung Türkiye'nin garanti sorgulama platformuna girebilirsiniz.

Son olarak, *330*0000# şeklinde yapılan işlem gelen mesajları engellerken, #330*0000# ile ise bu işlemi iptal edebilirsiniz.

Geri