AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung telefon serileri nelerdir?

Editör

Yeni Üye

Samsung telefon serileri nelerdir?​

Samsung’un Galaxy M, A, S, Note ve son olarak Z Fold gibi akıllı telefon serileri bulunuyor. Bu serilerden en çok tercih edilenleri ise genellikle Samsung Galaxy A serisi ve S serisi oluyor.

Samsung kaç tane telefon modeli var?​

Samsung kaç tane telefon modeli var?
Phonearena’nın yapmış olduğu habere göre, aradan geçen yaklaşık 5 yıllık süreçte ise Samsung tam olarak 114 tane Android işletim sistemine sahip akıllı telefon piyasaya sunmuş.

J7 nin kaç modeli var?​

J7 nin kaç modeli var?
Samsung Galaxy J7
Kamera | 13 MP Arka Kamera (1080p Video Kayıt) 5 MP Ön Kamera (1080p Video Kayıt)
İşletim sistemi | Orijinal: Android 5.1 “Lollipop” Güncelleme: Android 6.0 “Marshmallow”
CPU | SM-J700F (Exynos 7580 CPU,Sekiz Çekirdekli 1,5 GHz)
Hafıza | 1,5 GB LPDDR3 RAM 16 GB Telefon 128 GB’a kadar MicroSD

Samsung A serisi hangisi?​

Samsung Galaxy A serisi en iyi telefonları:
- Samsung Galaxy A80.
- Samsung Galaxy A71.
- Samsung Galaxy A51.
- Samsung Galaxy A31.
- Samsung Galaxy A21s.
- Samsung Galaxy A10.

Samsung S serisi neler?​

Samsung S serisi neler?
Akıllı telefon
- Samsung Galaxy S. Samsung Galaxy SL.
- Samsung Galaxy S II.
- Samsung Galaxy S III. Samsung Galaxy S III Mini.
- Samsung Galaxy S4. Samsung Galaxy S4 Mini.
- Samsung Galaxy S5. Samsung Galaxy S5 Mini.
- Samsung Galaxy S6. Samsung Galaxy S6 Active.
- Samsung Galaxy S7. Samsung Galaxy S7 Active.
- Samsung Galaxy S8.

Samsung kaç tane modeli var?​

Samsung kaç tane modeli var?
Phonearena’nın yapmış olduğu habere göre, aradan geçen yaklaşık 5 yıllık süreçte ise Samsung tam olarak 114 tane Android işletim sistemine sahip akıllı telefon piyasaya sunmuş. Samsung bu alanda 2010 yılında çıkarmış olduğu Galaxy S i9000 isimli modelle birlikte üst seviye akıllı telefon üretmeye başladı.
Samsung A serisi kaç yılında çıktı?​
Samsung Galaxy A serisi
Üretici(ler) | Samsung Electronics
Çıkış tarihi | 31 Ekim 2014
İşletim sistemi | Android
Giriş | Dokunmatik, Stylus Kalem

J 7 cep telefonu ne kadar?​

J 7 cep telefonu ne kadar?
16 GB / Siyah – 3 satıcıdan 1.129,00 TL’den başlayan fiyatlarla.

Samsung J7 kaç?​

Samsung J7 kaç?
3300 mAh bataryaya sahip olan akıllı cep telefonu, 21 saatlik video ve 96 saatlik müzik oynatmasıyla çoklu ortam meraklılarının hedefine giriyor. Android 6.0.1 ve Samsung TouchWiz arayüzü sayesinde en iyi kullanım deneyimini yaşatan model, uzun süreli yolculuklar için vazgeçilmez oluyor.

Samsung'un akıllı telefon serileri arasında Galaxy M, A, S, Note ve Z Fold bulunmaktadır. Bu seriler arasında en popüler olanlar genellikle Galaxy A ve S serisidir. Galaxy A serisi, genellikle orta ve orta üstü segment telefonları içerirken, Galaxy S serisi ise Samsung'un amiral gemisi modellerini temsil etmektedir.

Phonearena'nın verilerine göre Samsung, son beş yılda toplamda 114 farklı Android işletim sistemine sahip akıllı telefon modeli piyasaya sürmüştür. Bu model çeşitliliği, farklı fiyat ve performans segmentlerinde kullanıcılara geniş bir seçenek sunmaktadır.

Samsung Galaxy J7 serisine gelince, bu serinin farklı modelleri bulunmaktadır. Örneğin Galaxy J7'nin bazı özellikleri şunlardır:
- Kamera: 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera
- İşletim Sistemi: Android 5.1 Lollipop (güncellenebilir)
- CPU: Exynos 7580 Octa-core 1.5 GHz
- Hafıza: 1.5 GB RAM, 16 GB depolama (128 GB'a kadar microSD desteği)

Samsung Galaxy A serisi, en yeni ve popüler modeller arasında A80, A71, A51, A31, A21s ve A10 gibi telefonları içermektedir. Bu serinin genellikle şık tasarıma ve orta seviye performansa sahip olduğu bilinmektedir.

Samsung'un S serisi ise amiral gemisi modellerini kapsamaktadır. Örneğin Galaxy S serisinde S, SL, S II, S III, S III Mini, S4, S4 Mini, S5, S5 Mini, S6, S6 Active, S7, S7 Active, S8 gibi modeller yer almaktadır. Bu serinin genellikle yüksek performans ve şık tasarım odaklı olduğu bilinmektedir.

Sonuç olarak, Samsung'un geniş ürün yelpazesinde farklı serilerde birçok telefon modeli bulunmaktadır. Kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre çeşitli seçenekler arasından en uygun olanı seçebilmek mümkündür.

Geri