AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung telefon nerede oldugunu bulma?

Editör

Yeni Üye

Samsung telefon nerede olduğunu bulma?​

Uzaktan bulma, kilitleme veya silme
- android.com/find adresine gidin ve Google Hesabınızda oturum açın.
- Kaybolan telefona bir bildirim gönderilir.
- Haritada telefonun yaklaşık yeriyle ilgili bilgileri alın.
- Ne yapmak istediğiniz işlemi seçin.

Samsung akıllı asistan nasıl açılır?​

Google Asistan’ı sesinizle açma
- Android telefon veya tabletinizde Asistan ayarları’na gidin veya Google Asistan uygulamasını açıp “Asistan ayarları” deyin.
- “Popüler ayarlar” bölümünün altında Voice Match’e dokunun.
- Ok Google’ı etkinleştirin. Ok Google’ı bulamıyorsanız Google Asistan’ı etkinleştirin.
Samsung A32 güç düğmesi nerede?​
Galaxy A32 5G’nin sol tarafında SIM kart yuvası, sağ tarafında ise parmak izi tarayıcısının entegre edildiği güç tuşu ve ses ayar düğmesi yer alıyor.

Samsung separate Apps nedir?​

Samsung separate Apps nedir?
Separate App Sound, bir arama geldiğinde Samsung cihazınızda müzik dinlemeye devam etmenizi mümkün kılan ilginç bir uygulamadır. Genellikle telefon görüşmeleriyle kesintiye uğrarsanız, bu uygulamayı deneyin ve en sevdiğiniz müziklerin kesintisiz çalınmasının keyfini çıkarın.

Samsung üretim yeri neresi?​

Samsung üretim yeri neresi?
Güney Kore: Samsung, kendi ülkesinde de üretim tesislerine sahip. Firmanın kullandığı bileşenlerin önemli bir kısmı da Güney Kore’de üretiliyor. Ancak Güney Kore’nin tüm dünyaya Galaxy sevkiyatındaki payı, yüzde 10’dan az.

Samsung’da Siri yerine ne var?​

Samsung’un Apple’ın Siri’sine rakip olacaak sanal asistanı Bixby’i resmen açıkladı. Samsung’un Galaxy S8’den başlayarak yeni cihazlarında kullanacağı yeni akıllı asistanı Bixby kullanıcılara neler sunacak?

Samsung güç tuşu nedir?​

Bu ayar açıkken, bir çağrıyı sonlandırmak için cihazınızın güç düğmesine basabilir, telefonu kapatmayı daha hızlı ve kolay hale getirebilirsiniz.
Güç Düğmesi Ne Anlama Gelir?​
PC’nizin güç düğmesi varsayılan olarak bilgisayarınızı kapatma işlevini üstleniyor. Ancak düğmenin sadece monitörünüzü kapatmasını da sağlayabilirsiniz. Bunun için Başlat düğmesine sağ tıklayın ve Güç Seçenekleri üzerine tıklayın. Ayarlar uygulaması açıldığında Ek güç ayarları üzerine tıklayın.

Samsung Push Service nedir ne işe yarar?​

Samsung Push Service nedir ne işe yarar?
Samsung push service , Samsung aygıtlar üzerinde sadece Samsung servisleri (ChatON, Samsung Apps, AllsharePlay, Samsung Wallet vb.) için bildirim hizmeti sağlar. Örneğin, yeni ChatON mesajlarını aygıtın ana ekranında açılan pencerede görebilirsiniz ve yeni mesajların sayısı ChatON’da gösterilir.

Adapt Sound ne demek?​

Adapt Sound ne demek?
Samsung Adapt Sound, Samsung akıllı telefonunuzda veya tabletinizde tercihlerinize göre özelleştirilmiş ses ayarlamak için bir sistem uygulamasıdır. Elbette, diğer sesler tarafından engellenmeyeceğiniz bir yerde sesleri ayarlamanız iyi olur.

Samsung Vietnam mı Çin mi?​

Vietnam: Samsung telefonları şu an büyük oranda Vietnam’da üretiliyor. Firmanın yılda 120 milyon cihaz üretme kapasitesine sahip üretim tesisleri Thai Nguyen şehrinde yer alıyor.

Merhaba! İşte verdiğiniz bilgilerle ilgili detaylı cevaplar:

- **Samsung telefonunuzu bulma:**
Samsung telefonunuzu uzaktan bulma, kilitleme veya silme gibi işlemleri gerçekleştirmek için android.com/find adresine gidip Google Hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir. Kaybolan telefonunuza bir bildirim gönderilir ve haritada telefonun yaklaşık konumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

- **Samsung akıllı asistanı açma:**
Samsung cihazınızda Google Asistan'ı sesinizle açmak için Asistan ayarları'na gidip Voice Match seçeneğini etkinleştirmeniz gerekmektedir.

- **Samsung A32 güç düğmesi:**
Samsung Galaxy A32 5G'nin güç düğmesi, parmak izi tarayıcısının entegre edildiği sağ tarafta bulunmaktadır.

- **Samsung Separate App Sound:**
Samsung Separate App Sound, bir arama sırasında müzik dinlemeye devam etmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bu sayede müzik dinlerken telefon görüşmeleriniz kesintiye uğramaz.

- **Samsung'un üretim yeri:**
Samsung'un üretim tesislerinin önemli bir kısmı Güney Kore'de bulunmaktadır. Şirketin kullandığı bileşenlerin çoğu da Güney Kore'de üretilmektedir.

- **Samsung'un akıllı asistanı:**
Samsung'un Apple'ın Siri'sine rakip olarak geliştirdiği sanal asistanı Bixby'yi Galaxy serisi cihazlarda kullanıcılarına sunmaktadır.

- **Samsung güç tuşu:**
Samsung'un güç tuşu, cihazınızın güç yönetimini kolaylaştırmak için kullanılan bir tuş olarak işlev görmektedir.

- **Adapt Sound:**
Adapt Sound, Samsung akıllı telefon ve tabletlerde tercihinize göre özelleştirilmiş ses ayarlarını yapmanızı sağlayan bir sistem uygulamasıdır.

- **Samsung Vietnam ve Çin:**
Şu anda Samsung telefonları büyük oranda Vietnam'da üretilmektedir. Firmanın büyük üretim tesisleri Thai Nguyen şehrinde yer almaktadır.

Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri