AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung telefon kac yilinda cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung telefon kac yilinda cikti?​

Samsung Galaxy Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon serisidir. İlk kez 29 Haziran 2009 yılında Samsung i7500 modeli ile tanıtıldı.
Samsung A serisi hangi yıl çıktı?
Samsung Galaxy A serisi Samsung Electronics tarafından geliştirilen ve pazarlanan, Samsung Galaxy ailesine ait bir dizi Android tabanlı akıllı telefon ve tablet bilgisayardır. 31 Ekim 2014 yılında tanıtıldı.
Samsung en son çıkan telefonu hangisi?
Android sistemler konusundaki başarısını her geçen gün ispat eden Samsung, Galaxy S21 Ultra modeli ile 2021 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olan model Samsung’un en iyi telefonu olarak vitrinlerde yerini alıyor.

Samsung Galaxy A 12 ne zaman çıktı?​

Samsung Galaxy A12 modeli 2020 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 164 x 75.8 x 8.9 mm ağırlığı ise 205 gramdır. PLS IPS ekranı 6.5″ inç büyüklüğündedir. Çözünürlük 720 x 1600 piksel olup, inç başına düşen piksel yoğunluğu 270 ppi.
Samsung en pahalı telefonu hangisi?
Samsung tarafından üretilen en pahalı telefon: Galaxy S22 Ultra!
Telefon kaç yıl kullanılır Ekşi?
3 yıldır efendim zorlarsan 4 yıl. fakat türkiyede 6 aydır. millet telefonun garantisi bitmeden telefonu değiştiriyor.

Cep telefonları neden bozulur?​

Telefon hoparlör, kamera ve mikrofonun bozulmasının başlıca nedeni su kaçmasıdır. İçeri kaçan su bu donanımlara zarar verir ve bozar. Ayrıca telefonun düşmesi de donanımların parçalarının zarar görerek bozulmasına neden olur.
Samsung Galaxy A12 nasıl bir telefon?
Üst düzey telefon kullanıcısı olarak bu telefonu anneme biraz çekinceyle almıştım ancak %100 iyi cihaz. Hız, kamera,kapasite, boyut ve kalite harika. Çok memnun kaldık 3 gün sonunda. Ürün günlük hayatta gerekli her türlü ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor.
Samsung A12 özellikleri nelerdir?
Samsung Galaxy A12 Temel Özellikleri

Geri