Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung Telefon Ayarlari nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung Telefon Ayarları nerede?​

Android ayarlarını bulma ve belirleme Yönetici konsolu Ana sayfasında, Cihazlar’a gidin. Android ayarları’nı tıklayın. (İsteğe bağlı) Sol tarafta, ayarları uygulamak istediğiniz kuruluş birimini seçin. Bir ayar kategorisini ve ayarı tıklayın.
Samsung cihazımı bul nasıl kullanılır?
Konum özelliği açık olmalıdır. Cihazımı Bul özelliği açık olmalıdır….Uzaktan bulma, kilitleme veya silme
- android.com/find adresine gidin ve Google Hesabınızda oturum açın.
- Kaybolan telefona bir bildirim gönderilir.
- Haritada telefonun yaklaşık yeriyle ilgili bilgileri alın.
- Ne yapmak istediğiniz işlemi seçin.

Samsung adım sayar nerede?​

2 Widget’lar seçeneğine dokunun. 3 Samsung Health Widget’ına dokunun. 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin. 5 Samsung Health aracılığı ile attığınız adım sayısını ana ekranda görebilirsiniz.
Samsung hangi ülkelerde üretim yapıyor?
Güney Kore: Samsung, kendi ülkesinde de üretim tesislerine sahip. Firmanın kullandığı bileşenlerin önemli bir kısmı da Güney Kore’de üretiliyor. Ancak Güney Kore’nin tüm dünyaya Galaxy sevkiyatındaki payı, yüzde 10’dan az. Ülkede üretilen telefonların çoğu, yerel pazara yönelik.
Dünyada en çok kullanılan akıllı telefonların üretildiği ülkelere ait bilgileri sizin için derledik. Listede Vestel Venüs, General Mobile, Casper gibi yerli üreticilerin yanı sıra Motorola, iPhone ABD üretimi, Sony Japonya, HTC Tayvan, Huawei Çin ve Samsung,LG Güney Korede üretiliyor.
Cihazımı bul uygulaması nasıl kullanılır?
Telefonunuzun yerini tespit etmek için Cihazımı Bul sitesinden Google hesabı kullanıcı bilgilerinizle oturum açıyorsunuz. Ardından açılan haritada telefonunuzun konumuna erişebiliyorsunuz. Bunun sonrasında telefonunuza ulaşıp ulaşamayacağınıza göre “Ses Çal” ya da “Kilitle” özelliklerinden birini kullanabiliyorsunuz.

Telefon nasıl adım sayar?​

Güncel akıllı telefon modellerin çoğunda bulunan adım sayar özelliği telefonlarda, hareket sensörleri ve konum verisi baz alınarak, kullanıcıya en doğru bilgiyi vermeye çalışıyor. Hareket sensörü, yaptığınız hareketleri algılarken konum verisi, kat ettiğiniz mesafeyi değerlendiriyor.
Samsung Health neden adım saymıyor?
Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Samsung Health > Depolama > Veriyi sil adımlarını yapmanızı öneririz. Sorunun devam etmesi halinde; Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına dön işlemini yapabilirsiniz.

Geri