Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung ses kayitlari hangi dosyada?

Editör

Yeni Üye

Samsung ses kayıtları hangi dosyada?​

Ses kayıtlarınızı bulma
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google. Google Hesabınızı yönetin’i açın.
- Üstte Veriler ve gizlilik’e dokunun.
- “Geçmiş ayarları” bölümünün altında Web ve Uygulama Etkinliği. Etkinliği yönet’e dokunun. Bu sayfada şunları yapabilirsiniz:

Sevgin nerede göremiyorum hissetmiyorum?​

Sevgin nerede göremiyorum hissetmiyorum?
Cinedb on Instagram: “-Sevgin nerede? göremiyorum, dokunamıyorum, hissedemiyorum. Duyabiliyorum, bazı kelimeler duyabiliyorum. Ama bu basit kelimelerle bir şey…”

YouTube ses kaydı yapıyor ne demek?​

YouTube ses kaydı yapıyor ne demek?
YouTube, kullanıcılar tarafından yüklenen ve kayıtların yer aldığı videolarla ilgili yalnızca ses Content ID hak taleplerinde bulunmak için Ses Kaydı öğelerini kullanır. Ses Kaydı öğelerinin, kendilerine ait video bileşenleri yoktur.

Google ses kaydı ne demek?​

Google’ın ses kontrol asistanını kullandığınız zaman sesiniz zaten Google tarafından kaydediliyor. Bu ses tanıma özelliği için yeterli. Kaydedilen konuşmaların kalması için bir sebep yok. Bu özelliği kullanmak isteyenler için seslerin kaydedilmesine izin vermekten başka seçenek yok ancak kayıt geçmişini silmek mümkün.

Samsung ses dosyaları nerede?​

Samsung ses dosyaları nerede?
Galaxy cihazlarında belgeler, resimler, videolar, ses dosyaları ve indirmeler gibi dosyalara erişmek ve bunları yönetmek için bir My Files uygulaması bulunmaktadır. Cihazın yeterli dahili hafızası bulunmuyorsa, dosyaları bir mikro SD karta veya bir bulut sunucusuna da taşıyabilirsiniz.

YouTube nasıl ses kaydedilir?​

YouTube nasıl ses kaydedilir?
Ücretsiz Ses Kaydedici
- Ücretsiz Ses Kaydediciyi indirin ve yükleyin.
- “Kaydet” düğmesine tıklayarak programı etkinleştirin.
- Gelecekteki indirmeler için parametreleri belirtin ve çıktı klasörünü ayarlayın.
- YouTube’da kaydetmek istediğiniz videoyu oynatın.
- “Kaydı başlat” a basın, program sesi kaydetmeye başlayacaktır.
Ses kaydı nasıl yapılmalı?​
Daha İyi Ses Kaydetmek için 10 Önemli İpucu
- Mikrofon Mesafenizi Kontrol Edin.
- 2. Not Kartları Kullanın.
- 3. Yakınlaştırma (Zoom) Özelliğini Kullanmayın!
- Patlamaları Önlemeyi Öğrenin.
- Solunumunuzu İyi Zamanlayın.
- Kayıtlarınız İçin Bir Rutin Belirleyin.
- Harici Mikrofon Kullanın.
- 8. Ortam Gürültüsünü Kaldırın.

Merhaba! Ses kayıtlarınızı bulma konusundaki adımlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Ses kayıtlarına erişmek cihazınıza ve kullandığınız uygulamalara bağlı olarak değişebilir.

Samsung cihazlarda, ses dosyalarını bulmak için genellikle bir dosya yöneticisi uygulaması olan "My Files" uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama genellikle belgeler, resimler, videolar, ses dosyaları ve indirmeler gibi dosyalara erişmek ve bunları yönetmek için kullanılır.

Eğer ses kayıtlarınızı konumlandırdığınız bir klasör varsa veya belirli bir uygulama üzerinde kaydettiyseniz, bu kayıtlara genellikle başvurduğunuz uygulama içerisinden ya da dosya yöneticisi uygulaması aracılığıyla erişebilirsiniz.

Eğer ses kayıt dosyalarınızı bulamıyorsanız veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa lütfen detayları paylaşarak daha fazla bilgi alabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutlululuk duyarım!

Geri