AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung Power Freeze ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung Power Freeze ne demek?​

Hızlı dondurma veya soğutma için güçlü soğuk havayı hızlı bir şekilde iletir. Tek bir dokunuşla Power Cool (Güçlü Soğutma) özelliği yiyecek ve içecekleri çabucak soğuturken Power Freeze (Güçlü Dondurma) özelliği dondurma veya donmuş yiyeceği katılaştırmak ve buz yapmak için mükemmeldir.

Samsung buzdolabı yazın kaç derece olmalı?​

Yaz aylarında 3 °C, kış aylarında 4 °C olarak ayarlayın.
Buzdolabı soğutma ayarı nasıl yapılır?
Buzdolabınızın soğutucu kısmının kapağını açtığınızda yan ya da arka tarafta bir termostat (sıcaklık kontrol aracı) düğmesini ve etrafında derece göstergelerini görürsünüz. Ortalama bir soğukluk tercih ediyorsanız düğmeyi 4 dereceye; en soğuk konumu tercih ediyorsanız 2 Santigrat dereceye ayarlayın.

Ne kadar sıcak bir buzdolabı var?​

Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO’nun BK 9470 NF modeli. Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim.

Buzdolabı üstü soğutuyordu altını soğutmuyor?​

Buzdolabı üstü Soğutuyor Altını Soğutmuyor. Konuyu açan arkadaştan Öncelikle Allah Razı olsun. Konuyu çok iyi kavramamı sağladı. Konuyu farklı bir forum sitesinde daha paylaştım, görsellerde ve anlatımda benzerlik bu nedendendir. Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO’nun BK 9470 NF modeli.
Kimdir buzdolabı altı?
8 yıl önce açıldı, 89 yorum yazıldı. Buzdolabım Altı, Alt Bölmesini Soğutmuyor, Dondurucu Bölümü Normal Soğuturken Alt Bölmesinde Soğutma, Soğukluk Yok..!

Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?​

Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim. Farklı zamanlarda bir çok kez de, alt katın tavanındaki ızgara şeklindeki delikten su damlıyor, bazen de bu damlalar orada donup kalıyordu.

Geri