AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung misyonu nedir?

Editör

Yeni Üye

Samsung misyonu nedir?​

Misyonumuz ve yaklaşımımız Samsung, basit bir iş felsefesini uygulamaktadır: yeteneğini ve teknolojisini daha iyi bir küresel topluma katkıda bulunan üstün ürün ve hizmetler yaratmaya adamak. Samsung, bunu başarmak için çalışanlarına ve teknolojilere büyük bir değer verir.

Samsung sloganı nedir?​

Samsung sloganı nedir?
“Hayata İz Bırak” sloganıyla Samsung, yeni reklam filmleri yayınladı

Samsung telefon fabrikası nerede?​

Samsung, kendi ülkesi Güney Kore’de üretim tesislerine sahip. Kardeş şirketlerinden sağladığı bileşenlerin çoğunun yapıldığı yer de burası. Bununla birlikte, Güney Kore’deki akıllı telefon üretim fabrikası, küresel sevkiyatların yüzde 10’undan daha azını oluşturuyor.

Samsung telefon sahibi kim?​

Samsung telefon sahibi kim?
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung-Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee’dir.
Samsung hangi sektörlerde?​
Son yılların en büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung, ürettiği telefonların yanı sıra birçok tüketici elektroniği, yazılım ve hatta otomobil sektörlerinde bile faaliyet gösteriyor.

Mert Gürsoy kimdir?​

Mert Gürsoy kimdir?
Mert Gürsoy, sırasıyla Vestel Elektronik Pazarlama Müdürlüğü ve Vestel Beyaz Eşya Pazarlama Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 3,5 yıl boyunca Vestel’de Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve 2014 yılında Vestel Bayi Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcılığı’na getirilmişti.

Orjinal Samsung nerede üretilir?​

Güney Kore: Samsung, kendi ülkesinde de üretim tesislerine sahip. Firmanın kullandığı bileşenlerin önemli bir kısmı da Güney Kore’de üretiliyor. Ancak Güney Kore’nin tüm dünyaya Galaxy sevkiyatındaki payı, yüzde 10’dan az. Ülkede üretilen telefonların çoğu, yerel pazara yönelik.

Samsung Türkiyede nerede üretiliyor?​

Samsung Türkiyede nerede üretiliyor?
Samsung, Tekirdağ Çerkezköy’deki Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde 15 bin metrekarelik alana fabrika kurdu. Önceden akıllı telefonlarının üretimini Atmaca Elektronik’e yaptıran şirket, artık kendi ayakları üzerinde duracak.

Samsung Genel Müdürü kim?​

Kim Ki Nam (23 Mar 2018–)Kim Hyun Suk (23 Mar 2018–)Koh Dong-Jin (23 Mar 2018–)Samsung Electronics/CEO

Lee Byung Chul Kim?​

Lee Byung Chul Kim?
Lee Byung-chul (Korece: 이병철, 李秉喆; 12 Şubat 1910-19 Kasım 1987), Güney Koreli iş insanı. Özellikle Güney Kore’nin en büyük şirketlerinden Samsung’un kurucusu olarak bilinmektedir.

Samsung'un misyonu, yeteneklerini ve teknolojisini daha iyi bir küresel topluma katkıda bulunan üstün ürün ve hizmetler yaratmaya adamak olarak tanımlanmaktadır. Şirket, bu hedefe ulaşmak için çalışanlarına ve teknolojilere büyük bir değer vermektedir.

Samsung'un sloganı ise "Hayata İz Bırak" şeklindedir. Bu sloganla birlikte Samsung, yeni reklam filmleri yayınlamıştır.

Samsung'un telefon fabrikası Güney Kore'de yer almaktadır. Şirket, kendi ülkesinde üretim tesislerine sahiptir ve akıllı telefon üretim fabrikası küresel sevkiyatların yüzde 10'undan daha azını oluşturmaktadır. Ayrıca, Güney Kore'de üretilen telefonların çoğunun yerel pazara yönelik olduğu belirtilmektedir.

Samsung, birçok sektörde faaliyet göstermektedir. Özellikle akıllı telefon üretiminin yanı sıra tüketici elektroniği, yazılım ve otomobil sektörlerinde de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Samsung'un kurucusu Lee Byung-Chul'dur ve şirket 1938 yılında Güney Kore'de kurulmuştur. Şu anki yönetim kurulu başkanı ise Lee Kun-Hee'dir.

Öte yandan, Samsung Türkiye'de Tekirdağ Çerkezköy'deki Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde 15 bin metrekarelik alana fabrika kurmuştur. Akıllı telefonlarının üretimini artık kendi fabrikasında gerçekleştirmektedir.

Son olarak, Samsung'un genel müdürleri arasında Kim Ki Nam, Kim Hyun Suk ve Koh Dong-Jin gibi isimler yer almaktadır. Bu isimler, Samsung Electronics'in CEO'larıdır.

Geri