- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Samsung Magician ne işe yarar?
Samsung SSD Magician Software olarak da adlandırılan Samsung Magician, Samsung tarafından sağlanan güçlü bir optimizasyon aracı. Karanlık bir tema ile gelen yazılım; sürücü sağlığını izlemek, SSD’nizi özelleştirmek ve performansı en üst düzeye çıkarmak için kullanılabilir.Samsung Data Migration Nasıl Kullanılır?
Yeni Samsung SSD aldım eski diski nasıl kopyalarım?
- 1 Data Migration programının ana ekranında yer alan Start butonuna tıklayarak kopyalama işlemini başlatın.
- 2 Verileri kontrol ettikten sonra tekrar Start butonuna tıklayın.
- 3 Eski ve yeni diskinizin yer aldığını pencereden Start butonuna tıklayın.
Data Migration Tool ne işe yarar?
Samsung Data Migration (SDM), dosyaları ve klasörleri PC’nizden Samsung SSD’ye taşımak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Kullanımı tamamen ücretsizdir ve sezgisel seçenekler içerir.
Samsung Magician Rapid status nedir?
Rapid Mod ise akıllı DRAM önbelleklemesi ile yazma ve okuma işlemlerinde 2 katı daha hızlı performans sağlar. Rapid modu kullanabilmek için Windows 7 ve yukarı bir işletim sistemi, en az 2GB RAM ve Samsung SATA arayüzlü SSD gerekir. Rapid mod SSD’ye zarar vermez. Fakat sistem belleğini kullanır.Samsung TurboWrite nedir?
2,5 inç boyut formatıyla masaüstü ya da dizüstü bilgisayar fark etmeksizin kullanılabilen 870 EVO, aynı zamanda “TurboWrite” olarak adlandırılan özel teknoloji sayesinde performans düzeylerinin korunmasını ve kullanıcının her an en iyi performansı deneyimlemesini sağlıyor.
Yeni SSD nasıl kurulur?
PC kasasını ya da dizüstü alt kapağını açarak disk bölümüne ulaşın. Var olan diski çıkartın (masaüstü PC için ekleme yapacaksanız ek kabloları da hazırlamayı unutmayın, bu kablolar disk ile satılmaz, ayrı almanız gerekir). Güç ve veri bağlantısını yaptıktan sonra kasa ya da dizüstü alt kapağını takın, vidalayın.
Veri Taşıma / Data migration, bir web içerik yönetim sistemi (CMS), Dijital varlık yönetimi (DAM), Doküman yönetim sistemi (DMS), ya da düz HTML tabanlı sistemde depolanan bilgilerin yeni bir sisteme taşınması işlemidir.
Rapid Mode zarar verir mi?
Rapid mod SSD’ye zarar vermez. Fakat sistem belleğini kullanır. İşlemlerin bir kısmını normal belleğe yazdığı için elektrik kesintisinde veri kaybı olabilir.
Rapid mode ne işe yarar?
rapid mode olarak adlandırılan seçenek aktifleştirildiği taktirde zaten hızlı olan ssd’yi * uçuşa geçiren yazılım.