AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung M12 iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung M12 iyi mi?​

Samsung M12 modelinde geniş bir depolama alanı ve sonsuz bir ekran sunuyor. 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı seçenek var. Modelin çift simli kullanım imkanı da göze çarpan bir diğer özellik. 48 MP olan ana kamerası ve birbirinden farklı çekim modları fotoğraf becerilerinizi göstermek için son derece ideal.
Samsung M12 hangi yıl çıktı?
Samsung Galaxy M12 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Samsung Galaxy M12 kamerası nasıl?
Kare kurulumun içerisinde dörtlü kamera modülüne sahip cihazda 48 megapiksel ISOCELL GM2 birincil sensöre yer verildi. Buna ek olarak 5 megapiksel ultra geniş açılı sensör dikkat çekerken; makro çekimler ve derinlik sensörü için de iki adet 2 megapiksellik lensler bulunmakta.

Samsung M12 su geçirir mi?​

Su koruması yoktur. Bir bellek kartı takabilir miyim? Samsung Galaxy M12 bir microSD kartı kabul eder.
Samsung M12 nerede üretiliyor?
Vietnam: Samsung telefonları şu an büyük oranda Vietnam’da üretiliyor. Firmanın yılda 120 milyon cihaz üretme kapasitesine sahip üretim tesisleri Thai Nguyen şehrinde yer alıyor.
Samsung M12 kablosuz şarj var mı?
Cihaz Qi gibi bir kablosuz şarj standardını destekler. Cihazı şarj etmek için uyumlu bir şarj pedinin üzerine koymanız yeterlidir.
Samsung Galaxy M21 – renkler Siyah: en iyi klasik renk, çoğu erkek için iyidir. Beyaz: kibar ve canlı bir şey istiyorsanız harika bir seçim özellikle bayanlar için. Kırmızı: sizi diğerlerinden ayırır. Sarı: dikkat çekmenin daha iyi yolu.
Samsung M serisi nerede üretiliyor?
Güney Kore: Samsung, kendi ülkesinde de üretim tesislerine sahip. Firmanın kullandığı bileşenlerin önemli bir kısmı da Güney Kore’de üretiliyor.
Samsung m21 nerede üretiliyor?
Samsung, kendi ülkesi Güney Kore’de üretim tesislerine sahip.

Samsung M 22 ne zaman çıktı?​

Samsung Galaxy M22 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Geri