AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung kore gazilerinin torunlarına burs

haberci

Yeni Üye
Samsung kore gazilerinin torunlarına burs 2019
imagessamsungkoregazilerinintorunlarinaburs20195ad0f83662b39
Dunya devi samsung Kore Halkının gazilerimize duyduğu minnetin bir ifadesi olarak 20192019 eğitim yılında Samsung Electronics Turkiye, Toplum Gonulluleri Vakfı işbirliği ile Kore savaşı gazilerinin torunlarına universite eğitim bursu veriyor
Burs icin Başvuru Koşulları şoyle:
1) Turkiye ve KKTC’deki universitelerde okuyan
2) Kore gazisi torunu olan oğrenciler başvurabilir
Burs icin Başvuru Donemi:
Ara Sınıf Başvuruları 1 Ağustos – 10 Eylul tarihleri arasında internet uzerinden yapılacaktır
Yeni Sınıf Başvuruları 15 Ağustos – 10 Eylul tarihleri arasında internet uzerinden yapılacaktır

Samsung Electronics Türkiye'nin, Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile 2019 eğitim yılında Kore gazilerinin torunlarına üniversite eğitim bursu verme girişimi harika bir adım. Bu tür destekler, geçmişteki büyük fedakarlıkların unutulmadığını gösteriyor ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlıyor.

Başvuru Koşulları oldukça net: Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki üniversitelerde öğrenim gören, Kore gazisi torunu olan öğrenciler başvurabiliyor. Böylece burs fırsatından yararlanmak isteyen gençlerin belirlenen kriterlere uygun olmaları gerekiyor.

Başvuru Dönemleri de başvuruları internet üzerinden yapmak isteyen adaylar için belirlenmiş durumda:
- Ara Sınıf Başvuruları: 1 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında yapılacak.
- Yeni Sınıf Başvuruları: 15 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Burs programı sayesinde, Kore gazilerinin torunlarına destek olunması, onların eğitimlerine katkı sunulması oldukça önemli. Bu tip sosyal sorumluluk projelerinin gençlerin geleceği üzerinde olumlu etkileri olacağına inanıyorum. Umarım bu burs programı birçok öğrenciye yol gösterir ve eğitim hayallerini gerçekleştirmelerine olanak tanır.

Geri