Samsung kac ay garanti kaldi?
Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’ni arayın.Telefonumun garanti süresini nasıl öğrenebilirim?
IMEI numaranız ile telefonun markasına göre ilgili sorgulama sayfasına girerek garanti süresi öğrenilebilir….IMEI ile Garanti Süresi Sorgulama- Telefona ait garanti belgesi veya cihazın kutusu üzerinden,
- Telefonunuzdan *#06# tuşlayarak,
- Telefonunuzun batarya bölümünden,
Samsung cihazımın garantisi devam ediyor mu?
Samsung web sitesi üzerinde yer alan Garanti Durumu sorgulama alanı sayesinde mobil cihazınızın garanti durumunu kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. Cihazınızın Garanti Durumuna bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.
Telefonun garantisi ne zaman bitiyor?
Bu kontrol işlemi size, cihazınızın modelini, IMEI numarasını, garanti kapsamı süresini ve geçerli bölgeyi gösterecektir. Cihazınızın IMEI numarasını [Ayarlar]> [Telefon Hakkında]> [Durum]> [IMEI] ‘ye ve telefon kutusunun altına bakarak veya cihazınızın tuş takımında *#06# tuşlayarak bulabilirsiniz.
Cep telefonu servis süresi kaç gün?
Yetkili teknik servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir süresinde tamamlamak zorunda. Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş.Samsung telefonu garantiye vermek için ne gerekli?
Ürününüzün garanti belgesi, faturasının fotokopisi ile model ve seri numarasını belirterek daha kısa sürede yardım alabilirsiniz.Xiaomi garanti süresi nasıl öğrenilir?
Telefonunuzu satın aldığınızda kutu içerisinden çıkan garanti belgesi veya garanti kartı üzerinden cihazınızın garanti hizmetlerini sağlayan firma ve bu firmaya ait iletişim bilgilerine ulaşabilir, bu iletişim bilgileri ile e-posta veya telefon ile iletişime geçerek garanti durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
Samsung telefon ekran kırılması garanti kapsamına girer mi?
Ekranının kırılması, ön cam çatlaması, iç ekran kırılması, telefonun darbe alması sonucu ekranın hasar görmesi ve sıvı teması telefon üreticileri tarafından tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalır.