AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung J7 Prime Kaç?

SoruCevap

Yeni Üye
Samsung J7 Prime Kaç? Samsung J7 Prime fiyatı ve özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için doğru yerdesiniz. Samsung J7 Prime, kullanıcılarına yüksek performanslı bir deneyim sunuyor. Güçlü işlemcisi ve geniş ekranıyla dikkat çeken bu akıllı telefon, Samsung J7 Prime fiyatı ile de tercih sebebi oluyor. Yüksek çözünürlüklü kamerası ile harika fotoğraflar çekebilir, depolama alanı sayesinde istediğiniz kadar içerik saklayabilirsiniz. Ayrıca, uzun ömürlü bataryası ile gün boyu kullanım imkanı sunan Samsung J7 Prime, kaliteli performans anlayışını benimsiyor. Siz de Samsung J7 Prime Kaç? sorusuna cevap bulmak için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
İçindekiler

Samsung J7 Prime Kaç GB Hafızalıdır?​

Samsung J7 Prime, 16 GB dahili hafızaya sahiptir. Ayrıca microSD kart ile hafıza genişletmesi yapılabilir.

Samsung J7 Prime’in Ekran Boyutu Kaç İnçtir?​

Samsung J7 Prime’in ekranı 5.5 inç büyüklüğündedir. Bu, geniş bir görüntüleme alanı sunar.

Samsung J7 Prime’in İşletim Sistemi Nedir?​

Samsung J7 Prime, Android işletim sistemini kullanır. Güncellemeleri de desteklemektedir.

Samsung J7 Prime’in Çözünürlüğü Kaç Megapikseldir?​

Samsung J7 Prime’in arka kamerası 13 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. Ön kamera ise 8 megapiksel‘dir.

Samsung J7 Prime Kaç Renk Seçeneği Sunar?​

Samsung J7 Prime, farklı zevklere hitap edebilmek için altın, siyah ve pembe olmak üzere 3 renk seçeneği sunar.

Samsung J7 Prime’in Pil Kapasitesi Ne Kadar?​

Samsung J7 Prime’in batarya kapasitesi 3300 mAh‘dır. Uzun süreli kullanım sağlar.

Samsung J7 Prime’in İşlemcisi Hangi Markadır?​

Samsung J7 Prime, Exynos işlemciye sahiptir. Yüksek performans sunar.

Samsung J7 Prime’da Parmak İzi Okuyucu Bulunuyor mu?​

Evet, Samsung J7 Prime’da parmak izi okuyucu özelliği bulunmaktadır. Telefonun güvenliğini artırır.

Samsung J7 Prime’in RAM Kapasitesi Kaç GB’dir?​

Samsung J7 Prime, 3 GB RAM kapasitesine sahiptir. Hızlı ve akıcı bir performans sağlar.

Samsung J7 Prime’in Ağırlığı Ne Kadardır?​

Samsung J7 Prime, 167 gram ağırlığındadır. Taşınabilirlik açısından uygun bir telefon.

Samsung J7 Prime Kaç Çekirdekli İşlemciye Sahiptir?​

Samsung J7 Prime, sekiz çekirdekli bir işlemciye sahiptir. Yüksek işlem gücü sunar.

Samsung J7 Prime’in Ekran Teknolojisi Nedir?​

Samsung J7 Prime, PLS TFT ekran teknolojisi kullanır. Canlı ve net bir görüntü sunar.

Samsung J7 Prime’in Boyutları Ne Kadardır?​

Samsung J7 Prime, 151.7 x 75 x 8 mm boyutlarındadır. Rahat bir kullanım sağlar.

Samsung J7 Prime’in İşletim Sistemi Sürümü Nedir?​

Samsung J7 Prime’in işletim sistemi sürümü, Android 6.0 Marshmallow‘dur. Güncellemelerle desteklenir.

Samsung J7 Prime’in Ön Kamerası Kaç MP’dir?​

Samsung J7 Prime’in ön kamerası 8 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. Güzel selfie fotoğraflar çekebilirsiniz.

Samsung J7 Prime’in SIM Kart Türü Nedir?​

Samsung J7 Prime, micro SIM kart kullanmaktadır. İki adet SIM kart desteği sunar.

Samsung J7 Prime’in Pil Ömrü Ne Kadar?​

Samsung J7 Prime, normal kullanımda 1-2 gün pil ömrü sunar. Uzun süreli kullanım imkanı sağlar.

Samsung J7 Prime Kaç Fiyatla Satışa Sunuldu?​

Samsung J7 Prime, çıkışında yaklaşık olarak 1000 TL fiyatla satışa sunuldu. Fiyatı değişebilir.

Samsung J7 Prime’in İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?​

Evet, Samsung J7 Prime’in işletim sistemi güncellenebilir. Son sürüme yükseltilebilir.

Samsung J7 Prime Kaç?​

Samsung J7 Prime Kaç para? 1499 TL.
Samsung J7 Prime ne zaman çıktı? 2016 yılında çıktı.
Samsung J7 Prime’in ekran boyutu ne kadar? 5.5 inç.
Samsung J7 Prime’in pil kapasitesi kaç mAh? 3300 mAh.
Samsung J7 Prime’in işletim sistemi nedir? Android.

Samsung J7 Prime’in kamerası kaç megapiksel? 13 MP.
Samsung J7 Prime’in dahili depolama alanı ne kadar? 16 GB.
Samsung J7 Prime’in RAM kapasitesi kaç GB? 3 GB.
Samsung J7 Prime’in işlemcisi hangi model? Exynos 7870 Octa.
Samsung J7 Prime’in ağırlığı ne kadar? 167 gram.

Geri