- Konu Yazar
Samsung J7 iyi bir telefon mu?
Ben özellikle büyük bir ekran olmasına dikkat ediyorum . Ve Samsung Galaxy J7 de tam 5.5 inç yani 13.97 cm oluyor ve bu gayette büyük bir ekran. Telefonu aldım hiç bir kasma , bir problem yok . Tek kelimeyle harika , telefon almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim …!J7 kamera ayarları nasıl yapılır?
J7 kamera ayarları nasıl yapılır?8 Aşama 1
- Mod menüsüne erişmek için sağa doğru hızlıca kaydırın.
- Daha Fazla Seçenek’e dokunun.
- Bilgi’ye dokunun.
- Kamera modu açıklamalarını hızlıca kaydırın.
- Mod menüsüne dönmek için Geri’ye dokunun.
- Kullanmak istediğiniz modu seçin. Bu örnek için, Pro’ya dokunun.
- Yakala’ya dokunun.
- Adımları tamamladınız.
Samsung Galaxy J7 Prime kaç megapiksel?
Samsung Galaxy J7 Prime; coğrafi konum etiketleme, elle odaklama, HDR, otomatik odaklama, panorama ve seri çekim (Burst) gibi çok sayıda özellikle güçlendirilen F1.9 diyafram açıklığına ve 28 mm odak uzaklığına sahip 13 MP çözünürlükteki arka kamerayla geliyor. 1920×1080 piksel çözünürlüğündeki videoları 30 FPS hızında …Samsung J7 ozellikleri nelerdir?
Samsung J7 ozellikleri nelerdir?Samsung Galaxy J7 (4G / Tek Hat) Temel Özellikleri
- Ekran Boyutu: 5.5 İnç
- Dahili Depolama: 16 GB.
- Bellek (RAM): 1.5 GB.
- Batarya Kapasitesi: 3000 mAh.
- Hat Sayısı: Tek Hat.
- Hızlı Şarj:
- 5G:
- 4.5G Desteği:
Samsung Galaxy J7 (2017) (Galaxy J7 Pro olarak da bilinir); Samsung Galaxy J serisi’ne ait, Samsung Electronics tarafından üretilmiş, satışa çıkarılmış ve pazarlanmış; Android işletim sistemini kullanan bir akıllı telefondur.
J7 kamerası nasıl?
J7 kamerası nasıl?Samsung Galaxy J7 (2016), 13 megapiksel çözünürlüklü ve f/1.9 diyafram açıklıklı lens barındıran bir arka kameraya sahip. Kameranın J7 (2016) gibi orta segmentte konumlanan bir telefon için iyi sayılabilecek nitelikte olduğu rahatlıkla söylenebilir.
J7 prime2 ne zaman çıktı?
Samsung Galaxy J7 Prime 2 modeli 2016 yılında piyasaya sunuldu.Samsung Galaxy J7 Prime üretiliyor mu?
Samsung Galaxy J7 Prime üretiliyor mu?Samsung Galaxy J7 Prime Samsung Electronics tarafından üretilmiş, Samsung Galaxy J serisi’ne ait orta seviye bir Android cihazdır. Cihaz Eylül 2016 tarihinde tanıtılmıştır. Samsung Galaxy J7 ve Samsung Galaxy J7 (2016) modelinin ardılı oldu. Daha sonra yerini Samsung Galaxy J7 (2017) modeli aldı.