- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Samsung Health nasıl oturum açılır?
S Health uygulamasi nasil kurulur?- Ana ekranda uygulamalar simgesine dokunun.
- S Health simgesine dokunun.
- İleri butonuna dokunun.
- Daha sonra, Hüküm ve Koşullar ekranı görüntülendiğinde , Kabul ediyorum yanındaki kutuyu işaretleyin ve İleri butonuna dokunun.
- Henüz Samsung hesabıyla oturum açmadıysanız, lütfen açın.
Samsung adım sayar nasıl çalışıyor?
2 Widget’lar seçeneğine dokunun. 3 Samsung Health Widget’ına dokunun. 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin. 5 Samsung Health aracılığı ile attığınız adım sayısını ana ekranda görebilirsiniz.
Sağlık uygulaması nasıl adım sayıyor?
Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar. Apple Watch kullanıyorsanız Aktivite verilerinizi de otomatik olarak takip eder.Android adım sayar var mı?
StepsApp Adımsayar Bu çizelge üzerinde günlük atılan adımları gösteriyor. Android 5.0 ve üzeri için destek sunan uygulamanın widget olarak kullanılması da mümkün. Bu şekilde telefonunuzun ana ekranında sürekli olarak kaç adım atıldığına ilişkin verileri alabiliyorsunuz.
Samsung Health uygulaması ücretli mi?
Samsung Health, fiziksel aktivite, diyet ve uyku gibi insan sağlığına katkıda bulunan günlük yaşamın çeşitli yönlerini takip etmeye yarayan, Samsung tarafından geliştirilen ücretsiz bir mobil uygulamadır.Sağlık uygulaması nasıl çalışıyor?
Sağlık uygulaması iPhone’dan, Apple Watch’tan ve kullanmakta olduğunuz uygulamalardan sağlık verilerini toplar. Böylece, tüm ilerlemenizi kolayca ulaşabileceğiniz tek bir yerde görebilirsiniz. Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar.
En iyi adim sayar uygulamasi hangisi?
Pacer. Profesyonel bir adım sayar uygulaması kullanmak istiyorsanız en iyi seçeneklerden birisi Pacer uygulaması olacaktır. En iyi adımsayar uygulamaları içerisinde yer alan programın hassas adım takibi özelliği de var. Bu da adımları % 100 doğru saydığını gösteriyor.Xiaomi telefonda adım sayar var mı?
Merhabalar Bildiğiniz gibi xioami telefonlarda varsayılı adımsayar özelliği bulunmamakta.Aslında cihazlarda varda patent veya yasal izin olayından deaktif edilmiş.Özelliği açtığınızda geçmişe dönük adımsayar kayıtlarının tutulduğunu göreceksiniz. Özelliği açmak için ise bölgeyi Endonezya yapmanız yeterli.