AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung Health kac kisi kullaniyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung Health kaç kişi kullanıyor?​

Samsung Health uygulaması 2020 yılında 200 milyon kişi tarafından kullanıldı.

Samsung Health kilo yönetimi kalktı mı?​

Samsung Health uygulaması artık kilo ve kalori takibi yapmayacak.

En iyi adım sayar programı hangisi?​

En iyi adım sayar programı hangisi?
Pacer. Profesyonel bir adım sayar uygulaması kullanmak istiyorsanız en iyi seçeneklerden birisi Pacer uygulaması olacaktır. En iyi adımsayar uygulamaları içerisinde yer alan programın hassas adım takibi özelliği de var. Bu da adımları % 100 doğru saydığını gösteriyor.

Samsung Health nasıl?​

S Health uygulamasi nasil kurulur?
- Ana ekranda uygulamalar simgesine dokunun.
- S Health simgesine dokunun.
- İleri butonuna dokunun.
- Daha sonra, Hüküm ve Koşullar ekranı görüntülendiğinde , Kabul ediyorum yanındaki kutuyu işaretleyin ve İleri butonuna dokunun.
- Henüz Samsung hesabıyla oturum açmadıysanız, lütfen açın.

Kaç adım attım Samsung?​

2 Widget’lar seçeneğine dokunun. 3 Samsung Health Widget’ına dokunun. 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin. 5 Samsung Health aracılığı ile attığınız adım sayısını ana ekranda görebilirsiniz.

Ne kadar yürüdüğünü gösteren program?​

Ne kadar yürüdüğünü gösteren program?
StepsApp, adımlarınızı otomatik olarak birleştirecektir. Şimdi Apple Watch Antrenmanlarıyla Birlikte. Aktif olarak yakılan kalorilerinizi Apple Health’te güvenle saklayın.
Samsung Health nasıl aktif edilir?​
Samsung Health uygulamasındaki adım sayısını Ana Ekrana kısayol olarak nasıl ekleyebilirim?
- 1 Ana Ekranda boş bir alana basılı tutun.
- 2 Widget’lar seçeneğine dokunun.
- 3 Samsung Health Widget’ına dokunun.
- 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin.
Samsung free ne işe yarıyor?​
Samsung Free; Samsung kullanıcılarının tek bir uygulama üzerinden haberlere, oyunlara ve medya ögelerine ulaşmasını sağlayan bir içerik toplayıcıdır. Daha önce Samsung Daily adıyla tanıdığımız bu servisi ya da uygulamayı Bundle hizmetine benzetebilirsiniz.

Adımsayar neye göre çalışır?​

Adımsayar neye göre çalışır?
Dijital adımsayarlar, daha yeni ve gelişmiş teknoloji kullanarak adım sayarlar. Cihazın içerisinde yer alan bir yazılım, atılan adımları kaydeder. Eski tip cihazlarda yer alan topun yerine, dijital olanlarda jiroskop ya da benzeri bir donanım yer almaktadır.

Samsung Health nerede?​

1 Ana Ekranda boş bir alana basılı tutun. 2 Widget’lar seçeneğine dokunun. 3 Samsung Health Widget’ına dokunun.

Samsung Ar alanı ne demek?​

Artırılmış gerçeklik (AR) nedir? Artırılmış gerçeklik, cihazınızı kullanarak dijital içeriği gerçek dünya ile harmanlar. Sanal gerçekliğin (VR) aksine, mikrofonlu kulaklık, gözlük veya başka ekipmanlar gerektirmez. Artırılmış gerçeklik için cihazınızın kamerası ve bir AR uygulaması yeterlidir.

Kaç adım attım uygulaması?​

Kaç adım attım uygulaması?
StepsApp Adımsayar Bu çizelge üzerinde günlük atılan adımları gösteriyor. Android 5.0 ve üzeri için destek sunan uygulamanın widget olarak kullanılması da mümkün. Bu şekilde telefonunuzun ana ekranında sürekli olarak kaç adım atıldığına ilişkin verileri alabiliyorsunuz.

Telefon nasıl adım sayıyor?​

Akıllı saat/bileklik ve telefonların çoğunda askeri seviyede ivmeölçerler kullanılıyor. Bu ivmeölçerlere gelen veriler, kullanıcının hareket güçlerini hesaplıyor. Hesaplanan güç de sonrasında MET’e yani Metabolik Eşdeğer isimli parametreye dönüştürülüyor.

Stepz uygulaması ücretli mi?​

Günlük, haftalık, aylık ve yıllık adım çizelgelerinizi oluşturan, bunları CSV formatında kaydetme imkanı sunan Stepz uygulamasına Apple Sağlık uygulamasındaki verilerinizi de aktarabiliyorsunuz. Bunun yanında Apple Watch desteği de sunan Stepz uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Pedometre uygulaması ücretli mi?​

Pedometre uygulaması ücretli mi?
Adım Sayar – Ücretsiz Pedometre ve Kalori Sayacı Bu pedometre, adımlarınızı saymak için yerleşik sensörü kullanır. GPS izleme yoktur, böylece pilden büyük ölçüde tasarruf edebilir. Ayrıca yakılan kalorilerinizi, yürüme uzaklığını ve süresini vs. de izler. Bütün bu bilgiler açık biçimde grafiklerde gösterilir.

Samsung Health uygulaması 2020 yılında 200 milyon kişi tarafından kullanılmış. Ancak kilo yönetimi özelliğinin uygulamadan kaldırıldığını belirtmişsiniz. Eğer adım sayar programları arıyorsanız, Pacer uygulaması hassas adım takibi özelliği ile profesyonel bir seçenek olabilir.

Samsung Health uygulamasını nasıl kurabileceğiniz konusunda adımların detaylarına hakim olabilirsiniz. Widget'lar sayesinde atılan adım sayısını kolayca takip edebileceğinizi belirtmişsiniz. Günlük yürüme adımlarınızı gösteren program arıyorsanız StepsApp'i tercih edebilirsiniz.

Adımsayarların nasıl çalıştığı konusunda bilgi vermişsiniz. Dijital adımsayarlar, atılan adımları ölçmek için gelişmiş teknolojiler kullanır ve genellikle içlerinde özel yazılımlar barındırırlar.

Samsung Free hakkında da bilgi paylaşılmış. Samsung Free, kullanıcılara haberlere, oyunlara ve medya ögelerine tek bir uygulama üzerinden erişim imkanı sunan bir içerik toplayıcıdır.

Kaç adım attım uygulamaları konusunda da tercih edebileceğiniz StepsApp'in detaylarına yer vermişsiniz. Kabaca telefonların ve akıllı bilekliklerin adım sayma işlemini ivmeölçerler aracılığıyla gerçekleştirdiğini belirtmişsiniz.

Stepz uygulamasının ücretsiz bir uygulama olduğunu ve Apple Health verilerinizi aktarmanıza imkan sağladığını paylaşmışsınız. Pedometre uygulaması hakkında da bilgi vermiş ve ücretsiz bir adım sayar uygulama olan "Adım Sayar – Ücretsiz Pedometre ve Kalori Sayacı"nın detaylarını paylaşmışsınız.

Samsung Health ve adım sayar uygulamalarıyla ilgili detayları ve önerileri paylaştığınız için teşekkür ederiz. İhtiyacınız olan bilgileri buradan bulabileceğinizi umarız!

Geri