AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung Galaxy Tab S8 kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung Galaxy Tab S8 kaç TL?​

Galaxy Tab S8 serisinin fiyat detayları sızdırıldı

Samsung Galaxy S8 kaç gb?​

Android 7.0 işletim sistemi ile uyum içinde çalışan 4 GB ram, Galaxy S8’in ultra hızlara ulaşabilmesine katkıda bulunuyor. 64 GB dahili hafızaya sahip olan cihazın toplam depolama alanı, isteğe bağlı olarak microSD kart desteği ile 256 GB’a kadar genişletilebiliyor.
Samsung Galaxy Tab S7 ne kadar?
Samsung Galaxy Tab S7 SM-T870 128 GB 11″ Tablet İle En Çok Karşılaştırılanlar
Samsung S 8 batarya kaç mAh?
LTE ve Gigabit Wi-Fi ready kablosuz bağlantı seçeneklerini üzerinde taşıyan S8, İnternet’e daha hızlı bir şekilde erişebilmenizi ve verileri telefonunuza daha kısa sürelerde indirebilmenizi sağlıyor. 3000 mAh güce sahip olan batarya ve kablosuz şarj olanakları sayesinde, telefon daha uzun süreler boyunca aktif halde …

S8 Plus ikinci el ne kadar?​

İşletim Sistemi Android

Galaxy Tab A 8.0 2019 kaç ram?​

Galaxy Tab A (2019, 8.0″), tüm performans ve depolama alanı ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Tab A, 2GB RAM, 32GB depolama alanı ve en son Android OS P işletim sistemine sahip. Özel bir SD kartı yuvası da tüm anılarınızı tek bir cihazda saklayabilmeniz için 512GB’a kadar depolama alanı sağlıyor.
Samsung Galaxy Tab A8 SM x200 ne zaman çıktı?
Samsung Galaxy Tab A8 Wi-Fi SM-X200 32 GB 10.5″ Tablet Özellikleri
Samsung Tab A8 kaç gb ram?
Android 11 tabanlı One UI 3 ile kutudan çıkan Samsung Galaxy Tab A8; 3GB RAM + 32GB depolama, 4GB RAM + 64GB depolama ve 4GB RAM + 128GB depolama seçenekleri sunuyor. Ayrıca hafızayı yeterli bulmayanlar için 1TB’a kadar microSD kart desteği de veriliyor.
Renk seçenekleri: Gümüş8.079 TL. Pembe7.991 TL.
Renk seçenekleri: Gümüş5.947 TL. Pembe6.027 TL.

Geri