AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung Galaxy Note 3 Ekran Resmi Nasıl Çekilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Samsung Galaxy Note 3 ekran resmi nasıl çekilir? İlk olarak, ekran görüntüsü almak için güç düğmesi ve ses kısma düğmesine aynı anda basın. Ardından, ekran resmi seçeneğini seçmek için menüden “Ekran Görüntüsü” seçeneğine dokunun. Ekranın anlık bir görüntüsü alınacak ve galeriye kaydedilecektir. Alternatif olarak, S Pen’i kullanarak da ekran resmi çekebilirsiniz. S Pen’i çıkarın ve ekranın üzerine getirin, ardından S Pen’in düğmesine basarak ekran resmi alın. Son olarak, ekran resmini düzenlemek veya paylaşmak için galeri uygulamasını kullanabilirsiniz.
İçindekiler

Samsung Galaxy Note 3, büyük ve yüksek çözünürlüklü bir ekran sunan popüler bir akıllı telefondur. Ekran resmi çekmek, telefonunuzdaki önemli bir özelliktir ve birçok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. İşte Samsung Galaxy Note 3’te ekran resmi nasıl çekilir?

1. Adım: Ekran Resmi Tuş Kombinasyonunu Kullanın

Ekran resmini çekmek için Samsung Galaxy Note 3’te kullanabileceğiniz bir tuş kombinasyonu vardır. Ekran resmini çekmek için Güç ve Ev tuşlarına aynı anda basılı tutun. Bir süre sonra ekranın bir görüntüsü alınacak ve telefonunuzun galerisine kaydedilecektir.

2. Adım: Ekran Resmi Yakalama Uygulaması Kullanın

Ekran resmini çekmek için Samsung Galaxy Note 3’te kullanabileceğiniz birçok üçüncü taraf uygulama mevcuttur. Bu uygulamalar, telefonunuzun ekranını kaydetmenize ve resim olarak kaydetmenize olanak tanır. Google Play Store’dan bir ekran resmi yakalama uygulaması indirip yükleyebilirsiniz.

3. Adım: S Pen’i Kullanarak Ekran Resmi Çekin

Samsung Galaxy Note 3, S Pen adı verilen özel bir kalemle birlikte gelir. S Pen’i kullanarak ekran resmi çekmek oldukça kolaydır. S Pen’i çıkarın ve ekranın üzerinde istediğiniz bölgeyi seçin. Ardından S Pen’i hızlıca çekin ve ekran resmi otomatik olarak kaydedilecektir.

4. Adım: Ekran Görüntüsü Ayarlarını Kontrol Edin

Samsung Galaxy Note 3’te ekran resmi çekmek için bazı ayarları kontrol etmeniz gerekebilir. Ayarlar menüsüne gidin ve “Ekran Görüntüsü” seçeneğini bulun. Bu seçenek, ekran resmini çekmek için kullanabileceğiniz tuş kombinasyonunu veya diğer yöntemleri ayarlamanıza olanak tanır.

5. Adım: Ekran Resmini Paylaşma veya Düzenleme

Ekran resmini çektikten sonra, Samsung Galaxy Note 3’te paylaşabilir veya düzenleyebilirsiniz. Ekran resmi galerinizde bulunacak ve buradan paylaşabilir veya düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, ekran resmini başka bir uygulama veya cihazla da paylaşabilirsiniz.
Yukarıda belirtilen adımları takip ederek Samsung Galaxy Note 3’te ekran resmi çekebilirsiniz. Ekran resmi çekmek, telefonunuzdaki önemli bir özelliktir ve farklı yöntemlerle kolayca yapılabilir. Sizin için en uygun olan yöntemi seçerek, istediğiniz zaman ekran resmi çekebilir ve paylaşabilirsiniz.

Ekran görüntüsü almak için güç düğmesi ve ses kısma tuşuna aynı anda basın.
Ekran resmi alındıktan sonra, galeri uygulamasında “Ekran Görüntüleri” klasöründe bulabilirsiniz.
Ekran görüntüsü almak için cihazın yazılım sürümünün en az Android 4.0 olması gerekmektedir.
Ekran resmi çekmek için cihazın ekranında görmek istediğiniz içeriği açık tutun.
Ekran görüntüsü almak için aynı anda basılan tuşlara bir süre basılı tutun.

Ekran görüntüsü almak için güç düğmesi ve ses kısma tuşuna aynı anda basın.
Ekran resmi alındıktan sonra, galeri uygulamasında “Ekran Görüntüleri” klasöründe bulabilirsiniz.
Ekran görüntüsü almak için cihazın yazılım sürümünün en az Android 4.0 olması gerekmektedir.
Ekran resmi çekmek için cihazın ekranında görmek istediğiniz içeriği açık tutun.

Geri