Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Samsung Galaxy J7 uretiliyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung Galaxy J7 üretiliyor mu?​

Samsung Galaxy J7 (2017) (Galaxy J7 Pro olarak da bilinir); Samsung Galaxy J serisi’ne ait, Samsung Electronics tarafından üretilmiş, satışa çıkarılmış ve pazarlanmış; Android işletim sistemini kullanan bir akıllı telefondur.

Samsung J7 Prime 2 nasıl bir telefon?​

Bir Samsung Galaxy J7 Prime 2 Kullanıcısı Olarak Yorum Yapmak Gerekirse; Bu Ürün Tam Olarak Fiyat Performans Ürünüdür.Yaklaşık 5 Ay Önce Bu Telefonu Aldım ve Daha Hiç bir Sıkıntı Yaşatmadı Bana.Zaten Satış Sorumlusu Bana Fiyat Performans Ürünü Olduğunu Söylemişti.32 GB Hafızası Olduğu İçin Hafıza Hiç Bitmiyor.Telefonda …
J7 Prime kamerasi nasil?
Kamera performansı konusunda iki telefon da eşit diyebiliriz, ikisi de 1080p video çekiyor. İki kamerada da IOS teknolojisi kullanılmamış ama V3 Max ta PDAF teknolojisi var ve bu sayede daha hızlı bir şekilde odak yapabiliyor. 4) Samsung yine paradan kısmak için bu telefonda da bi kaç tane sensörü koymaktan vazgeçmiş.

J7 ikinci el fiyatı ne kadar?​

samsung j7 2015. 370 TL. Ankara.

Samsung Galaxy J7 Prime üretiliyor mu?​

Samsung Galaxy J7 Prime Samsung Electronics tarafından üretilmiş, Samsung Galaxy J serisi’ne ait orta seviye bir Android cihazdır. Cihaz Eylül 2016 tarihinde tanıtılmıştır. Samsung Galaxy J7 ve Samsung Galaxy J7 (2016) modelinin ardılı oldu. Daha sonra yerini Samsung Galaxy J7 (2017) modeli aldı.
Samsung Galaxy J7 Prime nerede üretiliyor?
Vietnam: Samsung telefonları şu an büyük oranda Vietnam’da üretiliyor. Firmanın yılda 120 milyon cihaz üretme kapasitesine sahip üretim tesisleri Thai Nguyen şehrinde yer alıyor.

Samsung Galaxy J7 Prime 2 fiyatı ne kadar?​

Samsung Galaxy J7 Prime 2 32 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Samsung J7 Prime 2 Android sürümü kaç?​

Samsung’un bütçe dostu serisinin yeni üyelerinden Galaxy J7 Prime 2 modeli, Android’in en yenisi 9.0 Pie sürümüne güncellendi.
J7 Prime ön kamera kaç megapiksel?
Özçekimlerde ya da videolu görüşmelerde kullanılabilecek F1.9 diyafram açıklığına sahip 5 MP’lik ön kamera, 1920×1080 piksel çözünürlüğünde olan videoları, yüksek bitrate oranıyla 30 FPS hızında kaydedebiliyor.

J7 Prime 16 GB kaç ram?​

Samsung Galaxy J7 Prime özellikleri arasında bulunan 3 GB boyutundaki bellek ve 16 GB kapasitesindeki dahili depolama alanı, kullanım deneyimi ve dijital veri depolama noktasında önem arz ederken ürünün sunduğu 128 GB’lık hafıza kartı desteği dikkat çekiyor.

Geri