AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung Galaxy A31 android 11 guncellemesi alacak mi?

Editör

Yeni Üye

Samsung Galaxy A31 android 11 güncellemesi alacak mı?​

Türkiye’de geçtiğimiz ay Samsung Galaxy A31, Galaxy M11, Galaxy A21s, Galaxy A12, Galaxy Tab Active 3, Galaxy A01, Galaxy A30, Galaxy Tab A7, Galaxy A11, Galaxy Tab A7, Galaxy Tab S5e, Galaxy A02s ve Galaxy A30S modelleri Android 11 işletim sistemini aldı.

A30 Android 11 ne zaman gelecek?​

A30 Android 11 ne zaman gelecek? Galaxy A30 Android 11 Güncellemesi Başladı Guncelmiyiz.com sitesine göz attığımızda telefon için Android 11 ‘in hala test edildiği ve güncellemenin 26 Mayıs-26 Haziran tarihleri arasında yayınlanacağından söz ediliyor.

A51 Android 11 alacak mı?​

A51 Android 11 alacak mı?
Kutudan Android 10 ile çıkan Galaxy A51, Android 11 güncellemesini aldı. 3 büyük Android güncellemesi politikası gereğince cihazın Android 12 ve Android 13’e de yükseltilmesi gerekiyor.

A30 yazılım güncelleme ne zaman gelecek?​

A30 yazılım güncelleme ne zaman gelecek?
Samsung Galaxy A30 Android 10 güncellemesi çıktı 1.4 GB boyutundaki güncelleme A305FDDU4BTB3 yazılım sürüm numarası ile karşımıza çıkıyor. Güncelleme sonrasında cihazın güvenlik yaması, 1 Şubat 2020 olarak güncelleniyor. Hatırlatmak gerekirse, Galaxy A30 üç ayda bir güvenlik güncellemesi alan cihazlar arasında.

A30 Android 12 alacak mı?​

Samsung galaxy A30 cihazı android 12 almayacaktır. Android 9 ile lanse edilmiştir.

Samsung Galaxy A51 güncelleme alacak mı?​

Galaxy A51, One UI 4’ü atlayarak One UI 4.1’e kavuşuyor 2020’nin ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon unvanını kazanan Galaxy A51, Android 12 tabanlı yeni güncellemesine kavuştu. Normalde One UI 4 güncellemesi alması beklenen akıllı telefon, One UI 4’ü atlayarak direkt olarak One UI 4.1’e kavuştu.

Samsung Galaxy A51 Android kaç?​

Samsung Galaxy A51 Android kaç?
Android telefonlarda uzun süreli kullanımda karşılaşılan kasma, donma gibi problemlerle hiç karşılaşmadım….Samsung Galaxy A51 2020 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Özellikleri.
Ağırlık | 172 g
İşlemci Kapasitesi | 2,3 GHz Quad Core + 1,7 GHz Quad Core
İşletim Sistemi | Android 10
İşletim Türü | Android
Kablosuz Şarj | Yok

Samsung hangi modellere güncelleme geldi?​

Samsung hangi modellere güncelleme geldi?
GÜNCELLEME ALACAK SAMSUNG GALAXY A SERİSİ AKILLI TELEFONLAR Shift Delete’nin haberine göre, geçtiğimiz gün tanıtımı yapılan Samsung A33, A53 ve A73 orta segment akıllı telefonlar beş yıl Android güncellemesi alacak.

Android 11 nasıl yüklenir Casper?​

Android 11 Beta nasıl yüklenir?
- Adım #1: Buraya tıklayarak Android Beta programının sayfasına gidin.
- Adım #2: Android cihazınızda da aktif olan Google hesabınıza giriş yapın.
- Adım #3: Buraya tıklayarak uyumlu cihazlar listesinden Android 11 Beta programına dahil etmek istediğiniz cihazınızı seçin.

Samsung Galaxy A31 için Android 11 güncellemesi hakkında net bir bilgi verilmemiş. Ancak, Türkiye'de diğer modeller için Android 11 güncellemesinin yayınlandığı görülüyor. Bu nedenle, Galaxy A31'in de geleceği tahmin edilmektedir.

A30 için Android 11 güncellemesinin test edildiği ve 26 Mayıs-26 Haziran tarihleri arasında yayınlanacağı belirtiliyor. Dolayısıyla, güncelleme yakın bir zamanda gelebilir.

A51, Android 10 ile piyasaya sürüldüğü için Android 11 güncellemesini almış ve 3 büyük Android güncellemesi politikası gereği Android 12 ve Android 13'e yükseltileceği belirtilmiş.

A30'un Android 10 güncellemesi aldığı bilgisi verilmiş. Güvenlik yamasının 1 Şubat 2020 tarihine güncellendiği ve üç ayda bir güvenlik güncellemesi aldığı bilgisi paylaşılmış.

Samsung Galaxy A30 modelinin Android 12 güncellemesi almayacağı belirtilmiş, çünkü başlangıçta Android 9 ile piyasaya sürüldü.

Galaxy A51'in One UI 4'ü atlayarak direkt One UI 4.1 güncellemesini aldığı belirtilmiş.

Samsung Galaxy A51'de Android 10 işletim sisteminin bulunduğu bilgisi verilmiş.

Samsung'un A33, A53 ve A73 modelleri için beş yıl Android güncellemesi sunacağı belirtilmiş.

Android 11 Beta programını yüklemek için belirtilen adımları takip etmeniz gerekmektedir. Android Beta programının sayfasına gidip Google hesabınızla giriş yaparak uyumlu cihazınızı seçebilirsiniz. Bu sayede Android 11 Beta'ya erişebilirsiniz.

Geri