AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung eskiyi getir hangi telefonlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung eskiyi getir hangi telefonlar?​

Galaxy S22 Ultra.

Samsung kamu indirimi nasıl kullanılır?​

Samsung kamu indirimi nasıl kullanılır?
Kamu ve kurum uzantılı mail adresinizle Samsung Online Mağazaya üye olun, seçili Samsung ürünlerinde indirimi yakalayın.

Samsung değişim kampanyası nasıl yapılır?​

- Birinci Adım: Cihazını Seç & Formu Doldur.
- İkinci Adım: Yeni Galaxy’ini Adresine Gönderelim.
- Üçüncü Adım: Eski Cihazını Teslim Et.
- Dördüncü Adım: Onaylamanız durumunda değişim kampanyası tutarı size iade edilecektir.

Vatan Bilgisayar eski telefonu alıyor mu?​

Vatan Bilgisayar eski telefonu alıyor mu?
Eski telefonunuzu getirin, iPhone 13’e sahip olun. Fiyat mağazada değişiklik gösterebilir , yukarıda verilen fiyatlar örnek niteliğindedir. Kampanya; 31 Ocak 2022 tarihine kadar tüm Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com’ da geçerlidir. Kampanya toplam 1.000 adet stokla sınırlıdır .
Samsung öğrenci indirimi nasıl kullanılır?​
Samsung Online Mağaza’ya k12.tr ya da edu.tr e-posta adresiyle giriş yapanlara özel, tüm Galaxy Tabletler ve giyilebilir cihazlarda geçerli %10 indirim fırsatıyla #evdeberaberiz.

Samsung öğrenci indirimi nasıl yapılır?​

Samsung öğrenci indirimi nasıl yapılır?
Samsung Türkiye online satış sitesinde (https://shop.samsung.com/) %28’e varan öğrenci indirimi şeklinde bir kampanya var. Öğrenci e-posta adresiyle üye olunması şartıyla kampanyaya katılım sağlanabiliyor.

Vatanda telefon değişimi oluyor mu?​

Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hasarsız, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir. 2. Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.

Vatan eskiyi getir yeniyi al kampanyası ne zamana kadar?​

Vatan eskiyi getir yeniyi al kampanyası ne zamana kadar?

Samsung öğrenci indirimi mağazalarda geçerli mi?​

Samsung Online Mağaza’ya k12.tr ya da edu.tr e-posta adresiyle giriş yapanlara özel, tüm Galaxy Tabletler ve giyilebilir cihazlarda geçerli indirim fırsatıyla #evdeberaberiz.
Samsung Türkiye online satış sitesinde (https://shop.samsung.com/) (‘e varan öğrenci indirimi şeklinde bir kampanya var. Öğrenci e-posta adresiyle üye olunması şartıyla kampanyaya katılım sağlanabiliyor.

Samsung promosyon kodu nasıl alınır?​

Samsung promosyon kodu nasıl alınır?
Samsung Promosyon Kodu Nasıl Alınır?
- Samsung online alışveriş sitesine üye olun ve bültene de kayıt yaptırarak size kupon göndermelerini bekleyin.
- AVM’lerde dolaşın ve ödülü indirim kuponları olan samsung etkinliklerine katılın.
Samsung Promotion nedir?​
Promotion uygulaması üzerinden eğlence dünyasına giriş yapan kullanıcılar, birbirinden renkli ve popüler içerikleri televizyonlarına taşıyor. Samsung Smart TV’lerde yer alan Promotion uygulaması üzerinden eğlence dünyasına giriş yapan kullanıcılar, birbirinden renkli ve popüler içerikleri televizyonlarına taşıyor.

Media Markt eski telefon alıyor mu?​

Media Markt eski telefon alıyor mu?
Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası kapsamında yeni cihazınızı satın almış ve eski cihazınızı tanımlama işlemlerini tamamladıysanız 1 iş günü içerisinde sizleri arayacak ve sizlerle teyitleştiğimiz adrese kit gönderimini gerçekleştireceğiz. Gönderim kiti tarafınıza 3 iş günü içerisinde ulaşacaktır.

Eski telefon alımı ve değişim kampanyaları konusunda bilgi veren metinlere göre şu bilgilere ulaşabilirsiniz:

1. **Samsung Eski Telefon Değişimi Kampanyası**: Samsung'un eski telefon değişim kampanyasını kullanmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:
- Birinci Adım: Cihazınızı Seçin & Formu Doldurun.
- İkinci Adım: Yeni Galaxy'nizi Adresinize Gönderelim.
- Üçüncü Adım: Eski Cihazınızı Teslim Edin.
- Dördüncü Adım: Onaylandığında değişim kampanyası tutarı size iade edilecektir.

2. **Vatan Bilgisayar Eski Telefon Kampanyası**: Vatan Bilgisayar mağazalarında ve online olarak geçerli olan eski telefon değişim kampanyası, belirli koşullar çerçevesinde iPhone 13 gibi yeni cihazlarla değişim imkanı sunmaktadır.

3. **Media Markt Eski Telefon Kampanyası**: Media Markt'in Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası kapsamında yeni cihaz alımıyla birlikte eski cihazınızı tanımlama işlemlerini tamamlamanız halinde, kit gönderimi ve işlemlerle ilgili detaylı bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğer eski telefonunuzu değerlendirmek veya değişim kampanyalarından faydalanmak istiyorsanız, ilgili mağazaların ya da online platformların belirlediği koşullar ve süreler konusunda detaylı bilgi almanız önerilir.

Geri