AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Samsung buzdolabi garantisi kac yil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Samsung buzdolabı garantisi kaç yıl?​

Çamaşır makinesi, Kurutmalı çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve klimalar 3 yıl, diğer ürün grupları 2 yıl Samsung garantisi kapsamındadır.
Samsung buzdolabı hangi ayarda olmalı?
İdeal sıcaklık değeri -19 °C’dir.
Samsung Garanti nereden sorgulanır?
Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi’ni arayın.

Samsung Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?​

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.
Beyaz Eşya garanti süresi ne kadar?
Tüketici Yasası’nın bir yıllık garanti zorunluluğuna rağmen aralarında, Arçelik, Bosch, Beko, Profilo, Demirdöküm, Siemens, Vestel, Electrolux, AEG, Ariston, Indesit gibi beyaz eşya firmaları ürünlerine şu anda üç yıl garanti veriyor.
Samsung Türkiye garantisi ne demek?
Distribütör garantili cihaz Türkiye garantili olarak satışa sunulan bir ürünün kendi üretici firması tarafından garantisi bulunduğunu ifade eder. Samsung bir cihaz alıyorsanız size sunulan distribütör garantisi, cihazınızın Samsung Türkiye garantisi altında olduğunu ifade eder.
Cihazınızın garanti durumu hakkındaki bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bilgi: IMEI numarasını *#06# tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Bilgi: Eğer, sahip olduğunuz IMEI numarası, 15 karakterden kısa ise, başına eksik karakter sayısı kadar, 0 (sıfır) ekleyerek, 15 karaktere tamamlayabilirsiniz.
Samsung Türkiye garantili ne demek?
Ürünün distribütör garantili olduğunu nasıl anlarız?
Distribütör garantili;
- Apple Türkiye, Samsung Türkiye gibi üretici firmanın kendisi tarafından garantilidir.
- Orijinal parça değişimi yapılır.
- Telefon ile teknik servis desteği alabilirsiniz.
- Fabrika çıkışı hatalı ürünler değiştirilir.
- Aynı sorunla üç kez teknik servise gönderilen cihazlar değiştirilir.

Geri